Uutiset / 2007 / YKKÖNEN ALKAA – KuPS, RoPS, KPV ja TP-47 tähyävät liigaan

28.04.2007

 

Ykkösen seurat ja valmentajat ovat tavoittensa asettaneet alkavaan Ykköseen. Sarjasta ennakoidaan yleisesti tasaista mutta myös yllätyksellistä. Suomen Palloliitto järjesti tänään Tampereella laadukkaan Ykkösen aloitustilaisuuden jossa seurojen valmentajat ja pelaajien edustajat raottivat alkavaa kautta. KuPS, RoPS, KPV ja TP-47 ovat selkeästi ilmoittaneet tavoittelevansa nousua Veikkausliigaan.

Atlantis
Päävalmentaja: Ville Lyytikäinen
Tavoite: Sijat 1-6. Pelaajien kehittäninen (tiivis yhteistyö Atlantis Akatemian kanssa).

FC Hämeenlinna
Päävalmentaja: Teuvo Palkki, ”odotettavissa on viime vuotta astetta kovempi ja tasaisempi miesten Ykkönen”.
Tavoite: Sijat 1-6.

GBK
Päävalmentaja: Mats-Erik Käld
Tavoite: Vakiinnuttaa paikka Ykkösessa, varmistaa sarjapaikka mahdollisimman pian, 8 parhaan joukkoon.

VIFK
Päävalmentaja: Tomi Kärkkäinen, ”Lähdemme kauteen positiivisin ja luottavaisin mielin. Odotan tasaisempaa kautta kuin viime vuonna, tällä kaudella ei ole varmasti sellaista heittopussia”
Tavoite: Sijat 4-6

Jippo
Päävalmentaja: Jarmo Korhonen
Tavoite: Sarjapaikan säilyttäminen, nostaa uusia omia pelaajia Ykköseen, pelata hyökkäävämmin kuin kaudella 2006

JJK
Päävalmentaja: Ville Priha (kuva), ”Kaupungissa ja joukkueessa on tällä hetkellä positiiviset tunnelmat. Talvi on mennyt hyvin ja olemme harjoitelleet kovaa ja taistelemme varmasti ainakin keskikastin sijoituksista”.
Tavoite: Sijat 5-8.

KPV
Päävalmentaja: Hannu Touru, ”Odotettavissa erittäin tasainen kausi. Usea seura asettanut tavoitteeksi nousun liigaan ja neljä uutta seuraa on mukana, joten kaudesta on tulossa todella mielenkiintoinen ja ehkä yllätyksellinenkin.
Tavoite: Sijat 1-2.

KuPS
Valmentaja: Kai Nyyssönen, ”Sarjakaudesta tulee tasainen. Nousija tulee olemaan joku perinteinen seura. Aina joku joukkue myös yllättää ja sinnittelee sarjassa korkealla kauden puoliväliin tai koko kauden loppuun saakka. Me olemme tulevana kesänä varmasti monen joukkueen päävastustaja.”
Tavoite: Nousu Veikkausliigaan.

PK-35
Päävalmentaja: Mikko Lappalainen
Tavoite: Sarjapaikka on ensimmäinen tavoite, toinen tavoite parantaa viime vuodesta.

RoPS
Päävalmentaja: Kari Virtanen, ”Odotan tasaista sarjaa ettei kukaan karkaisi, säilyisi mielenkiinto Ykkösessäkin”.
Tavoite: Nousu Veikkausliigaan.

TPV
Päävalmentaja: Mikko Purola, ”Kova kausi edessä ja jokaisessa ottelussa oltava hereillä. Luottavaisin mielin kuitenkin haastamaan kilpakumppanimme”.
Tavoite: Sijat 6-8.

Klubi-04
Päävalmentaja: Abdou Talat, ”Alkavasta vuodesta tulee edellisvuotta vaikeampi. En ole pessimisti vaan realisti. Meillä on joukkueessa tapahtunut suuri pelaajavaihtuvuus. Meidän on tehtävä työmme entistä paremmin”.
Tavoite: Voittaa kaikki ottelut.

PP-70
Päävalmentaja: Topi Priha, ”Odotan tasapainoisempaa kautta kuin mitä viime kausi oli. Lähdemme kauteen aika matalalla profiililla tavoitteiden suhteen.
Tavoite: 10 joukkoon.

TP-47
Päävalmentaja: Luiz Antonio, ”Ykkönen tulee olemaan tasainen. 4-5 joukkuetta tulee taistelemaan noususta ja TP-47 tulee olemaan näiden joukossa”.
Tavoite: Nousu Veikkausliigaan.

fcjjk.com