Uutiset / 2007 / Ville Priha on tehnyt erittäin hyvää työtä JJK-peräsimessä

17.07.2007

 

JJK:n seuraväki on saanut hymyillä tänä vuonna kilpaa auringon kanssa kun monet asiat ovat loksahtaneet kohdilleen ja jopa asioissa joihin ei itse pysty vaikuttamaan (mm. Suomen Cup arvonta).

”Erityisen tyytyväisiä voimme olla urheilulliseen menestykseen ja tapaan jolla sitä on tullut”, JJK:n puheenjohtaja Janne Särkkä toteaa. ”Ville Priha on osoittanut 1 1/2 vuoden aikana nopeasti kykynsä ja motivaationsa sekä kehittyä valmentajana että kehittää joukkuetta ja seuraa. Ville on tuonut uudenlaisen vaatimustason kaikkeen tekemiseen ja laadukkaan muun valmennus- ja johtoryhmän (Lahtinen, Korhonen, Vänttinen, Särkkä, Leino) kanssa halutaan kaiken aikaa kehittyä”, Särkkä kiittelee valmennusjohtoa.

”Vaikka Villellä ei ole takanaan mittavaa valmennuskokemusta ei se ole näkynyt millään tavalla hänen toiminnassaan. Ville on jaksanut hienosti edustusjoukkueen lisäksi kantaa huolta nuorten joukkueidemme ja pelaajiemme tekemisestä ja hän onkin kirjaimellisesti seuran päävalmentaja. Myös seuran johdolle Ville on esittänyt toiminnan kehittämisideoita joka on erittäin tärkeää koko seuran kehittymisen kannalta”, Särkkä päättää.

fcjjk.com