Uutiset / 2007 / TPV ja JJK väänsivät tasaisesti – TPV rankaisi virheistä

03.02.2007

JJK jatkoi harjoitusotteluitaan vieraskentällä, vierailemalla Tampereella TPV:n isännöimänä. Ottelu pelattiin tasaisissa merkeissä jonka ratkaisu syntyi JJK:n puolustusvirheistä. Maalittoman avausjakson jälkeen TPV iski 50. minuutilla 1-0 kotijohdon kun JJK-vahti Juho Luukkonen myöhästyi ulostulossaan ja Jukka Pausola suisti päällään tamperelaiset johtoon. JJK tuli tasoihin 51. minuutilla kun Pekko Kotamäen syöttö vapautti Teemu Pulkkisen jonka sijoitus löysi TPV-maalin. 72. minuutilla TPV teki rangaistuspotkusta loppunumerot 2-1 kun Pausola viimeisteli Juha Veijosen virheen seurauksena.

”Hallitsimme toista puoliaikaa hienokseltaan ja saimme aikaiseksi kaikenlaisia hässäköitä mutta terävyys ja päättäväisyys puuttuivat joukkueelta tänään”, valmentaja Matti Lahtinen mietti pelin jälkeen. ”Onneksi ottelu ei ollut sarjaottelu sillä turhat maaliin johtaneet virheet harmittaisivat vielä enemmän”. ”Emme yltäneet tänään parhaimpaamme ja seuraavaan otteluun jäi selvästi parannettavaa”, Lahtinen päätti.

JJK: Luukkonen, Hannula, J-M. Häkkinen, Sinisalo, Veijonen, Juntunen (Abahassine), Miettinen, Kotamäki, Pulkkinen (Eräjärvi), Kari (Kautto) ja Wusu (Karlstedt).