Uutiset / 2007 / Siipirikkoinen JJK 1-1 -tasapeliin Kuopiossa

17.03.2007

JJK:n harjoitusottelut jatkuivat edelleen vieraissa kun KuPS isännöi jyväskyläläisiä Magnum Areenalla. JJK lähti otteluun pienehköllä ringillä kun 10 pelaajaa paranteli kotona niin flunssaa kuin pieniä kolhujaan. ”KuPS hallitsi ja kontrolloi ottelua mutta esityksemme oli sinällään ihan kelvollinen varsinkin ottelun lähtökohdat huomioonottaen”, Matti Lahtinen totesi pelin jälkeen. ”Toisella jaksolla otteemme jo parani ja uusille miehille kertyi hyvää pelikokemusta”.

Teemu Pulkkinen pelikuntoon – maalitili heti auki

KuPS siirtyi 7. minuutilla 1-0 johtoon kun laitapuolustajana pelannut Tuomo Janatuinen kaatui KuPS-hyökkääjän ahdistellessa ja Juuso Kautonen iski johtonumerot. JJK:n kokoonpanoon pitkän loukkaantumisen jälkeen palannut uusi vahvistus, Teemu Pulkkinen (kuva) iski 1-1 loppunumerot terävästi 60. minuutilla kun Babatunde Wusu kamppaili pallon vieraille.

JJK: Salkojärvi, Janatuinen (65. min Eräjärvi), Sinisalo, Ja. Häkkinen, Latikka, Juntunen (45. min Karlstedt), Miettinen, Kotamäki, Alhonen, Wusu ja Pulkkinen.