Uutiset / 2007 / Piirin finaalin taso jäi vaisuksi – JJK:lle 3-2 (1-0) voitto

10.03.2007

JJK ja FCJ Blackbird ratkoivat muutaman vuoden tauon jälkeen Keski-Suomen piirin mestaruutta koleahkolla Vehkalammen kentällä. JJK lähti otteluun selvänä suosikkina ja Blackbird hakemaan yllätystä aktiivisena haastajana. JJK hallitsi ottelun alkua selkeästi ja Blackbird pyrkikin vain rikkomaan JJK:n pelinrakentelua pienellä kentällä hyvällä asenteellaan ja taklauspelillään. JJK siirtyi taukojohtoon Vesa-Matti Alhosen maalilla. Tommi Kari siirsi JJK:n heti tauon jälkeen 2-0 johtoon ja ottelu näytti ratkenneen. Hetkeä myöhemmin ottelun erotuomari Paavo Kriktilä yllätti kaikki paikallaolijat kun hän näytti pilkkua JJK:n rangaistusalueella kolmen pelaajan törmaystilanteen jälkeen, tuomittuaan ensin tilanteesta vapaapotkun JJK:lle. FCJ tuli rankkariosumalla maalin päähän.

Kun Blackbird tuli vielä ottelun lopussa tasoihin JJK:n alakerran laiskotellessa joutui ketturyhmä tekemään vielä ryhtiliikkeen jotta heikkotasoisen ottelun lopputulos muotoutui halutuksi. Vesa-Matti Alhonen viimeisteli päättäväisesti 3-2 loppunumerot hyvän yhdistelmän päätteeksi ja näin JJK pokkasi Keski-Suomen piirin mestaruuden itselleen. JJK:lta on edelleen sairasosastolla Matti Lähitie, Teemu Pulkkinen, Aki Katajamäki ja Jouni Juntunen. Janne Järvinen ja Aki Miettinen eivät olleet myöskään päivän kokoonpanossa.

JJK: Salkojärvi, Latikka, Lehtonen, Sinisalo, Hannula, Alhonen, Abahassine, Kotamäki, Veijonen, Wusu ja Kari. Vaihdosta: Eräjärvi, J-M. Häkkinen ja Karlstedt.