Uutiset / 2007 / Mika Lahtinen liittyy JJK-ryhmään 2-vuotisella sopimuksella

22.10.2007

 

JJK:n sopimuskierros uusien pelaajavahvistusten suhteen potkaistiin käyntiin heti Ykkösen sarjapelien loppumisen jälkeen. JJK:n vahvaan hyökkäyskalustoon liittyy uutena pelaajana 2-vuotisella sopimuksella tamperelaista PP-70:ä Ykkösessä kuluneella kaudella edustanut Mika Lahtinen (22).

Nopealiikkeinen Lahtinen pyssytti juuri päättyneellä Ykkösen kaudella tamperelaisille peräti 17 maalia sijoittuen Ykkösen maalipörssissä kakkoseksi heti Petteri Kaijasillan jälkeen. Lahtinen on pelannut Veikkausliigassa 52 ottelua (7 maalia) ja Ykkösessä 49 ottelua (24 maalia). Pelaaja on edustanut aikaisemmin Tampere Unitedia, FC Hämeenlinnaa ja Rovaniemen Palloseuraa. Lahtinen on voittanut yhden Suomen mestaruuden ja kolme SM-pronssia.

JJK teki päättyneellä kaudella Ykkösessä eniten maaleja kun joukkue viimeisteli 45 kertaa. Lahtinen tuo tärkeän lisän ja vaihtoehdon JJK:n tulivoimaan ja näin valmentaja Ville Priha saa aikaiseksi tarvittavaa kiertoa myös hyökkäyspeliin koko kauden osalta.

– Lahtinen teki Ykkösessä eniten pelitilannemaaleja ja oli varmaan sarjan nopein hyökkääjä, joten olemme todella tyytyväisiä siihen, että hän innostui tulemaan meille, JJK:n seurajohtaja Joni Vesalainen iloitsi maanantaina.

– Lisäksi Lahtinen on ollut kolme vuotta Tampereella Ari Hjelmin koulussa, joten tiedämme hänet hyväksi harjoittelijaksi.

– Meillä on nyt neljä hyökkääjää, jotka tekivät kauden aikana yhteensä 46 maalia, joten se puoli on kunnossa. Seuraavaksi haetaan vahvistusta keskikentälle ja puolustukseen. Tarjoukset on jo lähetetty parille liigapelaajalle.

fcjjk.com / www.ksml.fi