Uutiset / 2007 / Liigacupin puolivälierien ohjelma valmis

18.03.2007

 

Liigacup on edennyt puolivälierävaiheeseen. Puolivälierät pelataan Talin jalkapallohallissa tiistaina 20. maaliskuuta ja keskiviikkona 21. maaliskuuta.

Kahdesta alkulohkosta jatkoon pääsi neljä parasta joukkuetta kummastakin. Tiistaina ja keskiviikkona pelattavissa puolivälierissä lohkovoittajat kohtaavat naapurilohkon nelosen ja kakkoset saavat vastaansa toisen lohkon kolmoset. Veikkausliigan yhtenä tavoitteena ja mallina oli ohjelman laatiminen niin, että tulevien välieräparien joukkueet pelaavat samana päivänä. Lisäksi pyrkimyksenä oli saada lohkovoittajat sijoitettua pelipäivien jälkimmäisiin otteluihin.

– Näitä periaatteita pohdittaessa tärkeää oli, mitkä joukkueet kohtaavat toisensa ja miten se mahdollisesti vaikuttaa otteluiden sijoitteluun päivän aikaisemmaksi vai myöhäisemmäksi peliksi. Olen tyytyväinen, että saimme laadittua ohjelman, joka täytti kilpailulliset tavoitteemme ja oli pääosin seurojen toiveiden mukainen. Samalla pystyimme myös tukemaan maajoukkueen tarpeita koskien keskiviikkona alkavaa EM-karsintapeliin valmistavaa Wienin leiriä, kilpailupäällikkö Peter Lundström kuvailee.
– Taliin on odotettavissa runsaasti yleisöä jo senkin vuoksi, että kaikki kolme pääkaupunkiseudun joukkuetta selviytyvät jatkoon. Yleisön kannattaakin hankkia pääsylippunsa ennakkoon Lippupalvelusta. Veikkausliigan kotisivuilta löytyy sinne suora linkki, Lundström vinkkaa.

Liigacupin puolivälierät Talin jalkapallohallissa:

Tiistai 20.3.
klo 17.00 FC Viikingit–FC Inter
klo 19.30 Tampere United–FC Honka

Keskiviikko 21.3.
klo 17.00 VPS–FC Lahti
klo 19.30 HJK– AC Oulu

Pääsyliput puolivälieriin maksavat aikuisilta 10 euroa sekä lapsilta ja erityisryhmiltä 5 euroa. Kyseessä on ns. päivälippu, jolla voi seurata kyseisen päivän molempia otteluita. Päivälipulla voi seurata luonnollisesti myös otteluiden välistä tauko-ohjelmaa ja nauttia muista katsomopalveluista. Yksittäisiin otteluihin ei myydä erikseen lippuja.

Liigacupin lipunmyynti Lippupalvelun verkkokaupassa: www.lippupalvelu.fi sekä Talissa ottelupäivinä tunti ennen päivän ensimmäisen ottelun alkua. Kannattaa hankkia liput ennakkoon ajoissa, sillä Talin yleisökapasiteetti on 800 henkeä.

Liigacupin välierät pelataan Talissa lauantaina 31.3. kello 14.15 ja 16.45. Ottelujärjestys päätetään mahdollisimman pian sen jälkeen, kun välieräparit ovat selvillä. Välierien kotijoukkueet arvotaan. Liigacupin finaali pelataan Finnair Stadiumilla Helsingissä perjantaina 13.4. klo 19.00.

www.veikkausliiga.com / fcjjk.com