Uutiset / 2007 / JJK:n voittoputki sai jatkoa – Tunde pyssytti 4 maalia

08.07.2007

JJK:n upea alkukausi sai jatkoa erinomaisessa kunnossa olleella Harjun Stadionilla kun PP-70 kaatui illan Ykkösen kamppailussa JJK:n mainion toisen jakson esityksen jälkeen 5-1 (0-0) numeroin. Näin jyväskyläläiset kasvattivat voittoputkensa neljän ottelun mittaiseksi.

Ottelu alkoi melko tasaisissa merkeissä mutta 15 minuutin jälkeen JJK:n hyökkäykset alkoivat vyöryä kohti PP-maalia toistuvasti. Varsinaiset huippupaikat jäivät kuitenkin kotijoukkueelta vähiin vaikka lukuisat kulmapotkut ja ylivoimahyökkäykset mahdollistivat paljon muutakin. Tunden sisäsyrjäohjaus osui lähimmäksi mutta onnistumiset jäivät vielä odottamaan toista jaksoa.

Toinen jakso alkoi räväkästi. 48. minuutilla Vesa-Matti Alhonen petasi paikan Tundelle joka sijoitti 1-0 numerot. Kolme minuuttia myöhemmin Wusu osui toistamiseen kun hän junttasi pallon PP-maalin kattoon maalin edustalta Tommi Karin kulmapotkusta. Tamperelaiset säikäyttivät isäntiä kerran kun Jussi Kotilahti kavensi läpiajon päätteeksi 62. minuutilla tilanteeksi 2-1.

Ottelu ratkesi lopullisesti 65. minuutilla kun Tommi Kari petasi paikan Tundelle joka sijoitti tilanteeksi 3-1 ja näin miehen hattutemppu oli selvä. 71. minuutilla Tunde kiersi PP-vahti Mika Hilanderin ja hyökkääjän neljäs maali näki päivänvalon. Loppunumerot iski hyvin läpi ottelun Tundea ”säestänyt” Tommi Kari 78. minuutilla kun Tunde syötti Karille jonka sijoitus haki maalin alakulman.

PP-70 pysyi vielä ensimmäisellä jaksolla kohtuullisesti liukkaalla nurmella isäntien vauhdissa mutta toisella jaksolla tamperelaisten jalat loppuivat. JJK loi ison tukun vastaiskuja ja maalipaikkoja josta olisi voinut syntyä vielä useampikin maali.

”Olen erittäin tyytyväinen esitykseemme sillä paransimme Hämeenlinna-ottelusta selvästi”, JJK:n valmentaja Ville Priha iloitsi kotivoiton jälkeen.

”Tarkoituksemme oli puolustaa huolellisesti mutta emme onistuneet siinä ollenkaan”, PP-käskijä Topi Priha tuumasi lehdistötilaisuudessa.

JJK nousi illan voitollaan Ykkösen kärkipaikalle kun KuPS jäi samaan aikaan tasapeliin Kokkolassa GBK:n vieraana. JJK:n mielenkiintoiset haasteet jatkuvat torstaina kun Harjulle saapuu Suomen Cupin 7. kierroksen otteluun kovassa kunnossa oleva MyPa.

JJK:n kokoonpano