Uutiset / 2007 / JJK:n nuorilla tuloksellinen sunnuntaipäivä – 2 voittoa ja tasapeli

02.09.2007

JJK:n nuorten joukkueet pelasivat omat sarjaottelunsa sunnuntaina ja tulokset olivat mainioita miesten edustusjoukkueen tavoin.

A-nuoret kohtasivat FC Hongan Espoosta. Joukkueet mittelivät sarjan kolmospaikasta märällä mutta muuten hyväkuntoisella Hippoksen nurmella. ”Ensimmäinen jakso oli joukkueeltamme kokonaisvaltaisesti huonoa peliä. Hyökkäykset eivät käynnistyneet sovitulla tavalla ja puolustuspelaamista vaikeuttivat väärät etäisyydet”, JJK-luotsi Tom Nevanpää pohti pelin jälkeen. Honka siirtyi 0-1 taukojohtoon 33. minuutilla Jaakko Lepolan maalilla.

”Toisella jaksolla saimme monia asioita korjattua ja näimme joukkueeltamme paljon parempaa peliä”, Nevanpää iloitsi joukkueensa ryhtiliikettä toisen jakson osalta. JJK:n ansaitun tasoituksen ja 1-1 loppunumerot iski kulmapotkun jälkitilanteesta Kristian Lahtinen.

B-nuorille voitot Ykkösen Pohjoislohkossa

JJK:n B1-nuoret matkustivat pitkän bussimatkan Rovaniemelle kun jyväskyläläisiä isännöi tärkeässä ottelussa Rovaniemen Palloseura. Vierailijat pelasivat hyvän kamppailun ja JJK saalisti kaikki kolme sarjapistettä 0-3 (0-2)voitollaan. JJK:n maalintekijöinä olivat Lauri Leskinen, Otto Piili ja Morte Hafaz. ”Joukkueemme lähti otteluun todella hyvällä asenteella. Kontrolloimme peliä alusta loppuun saakka ja näin tuloksena oli kauden paras sarjaottelu”, valmentaja Jaakko Ihanainen ihasteli ryhmänsä esitystä.

JJK:n B2-nuoret pelasivat Huhtasuolla oman ottelunsa GBK:ta vastaan. JJK:n ryhmä jatkoi hyvää syysvirettään 2-1 kotivoitolla ja joukkue nousi lohkossaan näin 10 sarjapisteeseen. Joukkue lähti otteluun hieman varamiehisenä kun sairastuvalla oli peräti 7 pelaajaa. JJK hallitsi ottelua koko ajan ja Eero Markkasen ja Henrik Ahon maaleilla joukkue nipisti ansaitun 2-1 voiton. ”Puolustus toimi hyvin. Erittäin tärkeä voitto ja tilanteemme näyttää sarjataulukossa nyt hyvältä vaikka pelissämme on toki vielä paljon parannettavaa”, joukkueen valmentaja Pekka Olsbo mietti.