Uutiset / 2007 / JJK:n Cup-taival päättyi – upea yleisöennätys 5.125 katsojaa

27.09.2007

JJK:n hieno Cup-taival tuli päätökseensä päivän puolivälieräkamppailussa Harjun Stadionilla kun HJK iski ammattimaisesti ja 0-4 (0-1) numeroin helsinkiläiset jatkavat välieriin.

Uusi huikea yleisöennätys 5.125 katsojaa

JJK-HJK -ottelu oli Keski-Suomen jalkapalloilulle kuitenkin erinomainen tapahtuma lopputuloksesta huolimatta sillä ottelun yleisömäärä ja samalla Harjun reilu uusi yleisöennätys eli 5.125 katsojaa kertoo hienolla tavalla jalkapalloilun potentiaalista tulevaisuutta silmälläpitäen.

JJK:n vahva alku ei tuonut tulosta

JJK aloitti ottelun iloisesti. Joukkue pakotti HJK:n puolustuskannalle ja JJK:n avausmaali oli todella lähellä. Jo heti 4 minuutin pelin jälkeen kotijoukkueelle aukesi huippupaikka avausmaaliin. Babatunde Wusu osui ensin pystypuuhun ja seuranneesta jatkotilanteesta Teemu Pulkkinen tulitti ylärimaan. HJK:n maali varjeltui myös jatkossa ja samalla helsinkiläiset tulivat vahvemmin peliin mukaan. Klubi iski 0-1 vierasjohdon 28. minuutilla kun Jarno Parikka viimeisteli hienosti päällään Sebastian Sorsan tarjoilusta.

0-2 maali ja Sinisalon ulosajo katkaisi takaa-ajon

JJK tuli toiselle jaksolle hyvällä sykkeellä. Kotijoukkue hyökkäsi aktiivisesti ja yksi huippupaikka aukesi tasoitukseen. Janne Järvinen karkasi oikealta HJK-puolustukselta ja syöttö löysi keskeltä Tommi Karin jonka ohjauksen Ville Wallen torjui ratkaisevasti.

Ottelun lopullinen käänne nähtiin 69. minuutilla. Sebastian Sorsa laukoi tulisen maanuoliaisen JJK:n verkkoon ja tilanne vaikeutui oleellisesti kotijoukkueen kannalta. Kun vielä hetkeä myöhemmin JJK:n Jukka Sinisalo sai toisen varoituksen ja joutui suihkuun kääntyi peli lopullisesti vieraille. Matti Salkojärvi (kuva) teki tukun huippupelastuksia JJK-maalilla mutta Sebastian Sorsan ja Ilari Äijälän viimeistelyille (71. ja 80. min) ei Salkojärvikään voinut enää mitään. Loppunumerot olivat taululla lopulta 0-4 ja HJK:n Cup-taival jatkuu.

JJK: Salkojärvi, Hannula, Häkkinen, Sinisalo, Latikka, Pulkkinen (Alhonen), Lähitie (Veijonen), Kotamäki, Järvinen, Wusu (Abahassine) ja Kari.

Yleisömäärä: 5.125 katsojaa.

JJK KIITTÄÄ PAIKALLAOLLUTTA YLEISÖÄ HIENOSTA UUDESTA YLEISÖENNÄTYKSESTÄ!