Uutiset / 2007 / JJK:n B-nuorten joukkueet aloittivat voitoilla Ykkösessä

30.07.2007

KPS-JJK 1-3 (0-1)
JJK:n B1-nuoret matkasivat Ykkösen syksyn sarja-avaukseen Kokkolaan KPS:n vieraaksi. ”Ottelu oli vaikea kun kotijoukkue ei edes yrittänyt hyökätä. Saimme luotua runsaasti maalipaikkoja ja onnistuimme kolme kertaa”, valmentaja Matti Silvennoinen kertasi. Otto Piili hääri JJK:n tehomiehenä kahdella maalilla, Morteza Hafas osui kerran. JJK:n onnistujia olivat myös Riku Lamberg ja Samu Nieminen.

JJK-VIFK 4-3 (2-3)
JJK:n B2-nuoret avasivat Ykkösen pohjoislohkon kotiottelulla. Avausvastustajaksi juoksi Vaasan IFK. ”Meinasimme tehdä voittamisen kovin vaikeaksi mutta onneksi uskoa hommaan löytyi”, valmentaja Pekka Olsbo totesi ottelun tauottua. Tauolle siirryttiin vieraiden 2-3 johdossa, JJK:n molempien maalien viimeistelijänä toimi Eero Markkanen. Toiselle jaksolle kärkeen siirretty Mikko Pietilä piristi isäntien peliä. Pietilä teki itse 3-3 tasoituksen ja syötti 4-3 voittomaalin jonka teki Pietari Olsbo.