Uutiset / 2007 / JJK:n A-nuoret tasapeliin Turussa, B-nuorille avaustappio

14.04.2007

A-nuoret oli yllättää TPS:n, lopulta tasapeli 2-2 (1-1)

Kotijoukkue oli saanut otteluun mukaan kaikki Veikkausliigajoukkueen pelaajat ja lähti otteluun selvänä ennakkosuosikkina. TPS siirtyi 1-0 johtoon jo viiden minuutin kohdalla (Juho Lähde). JJK nousi kuitenkin tasoihin ennen puoliaikaa, kun Patrick Poutiaisen antaman vapaapotkun jälkitilanteesta Antto Tapaninen tiputti pallon alaspäin Timi Lahdelle joka laukoi pallon maalin alanurkkaan. Kun ottelua oli pelattu 74 minuuttia siirtyi JJK 2-1 johtoon, kun TPS-puolustus yritti purkaa vierasjoukkueen keskityspallon, pääsi Aku-Jaakko Saukkonen palloon ensimmäisenä ja puski pelivälineen TPS-verkkoon.

Kymmennen minuuttia ennen loppua kotijoukkue tasoitti (Patrick Lomski) JJK:n puolustuksen kömmähdyksen seurauksena. JJK:n valmennuskaksikko Tom Nevanpää ja Harri Peränen olivat pelin jälkeen varsin kaksijakoisissa tunnelmissa. ”Harmittaa kun oli tarjolla kolme pistettä ja kun ennen ottelua oli ajatuksissa, että tasapelikin olisi hyvä saavutus. Loistava taistelu koko joukkueelta sarjan ennakkosuosikkia vastaan, ei täältä moni joukkue hae pisteitä”. ”Kotijoukkueelle tasapeli oli iso pettymys”, jatkoi Tomppa.

Lisää ottelusta:
A-nuorten seuraava ottelu on ensi lauantaina 21.4.klo 15.45 Vehkalammella. Vastustajaksi tulee MyPa joka tänään pelasi 1-1 tasapelin Kuusysin kanssa.

Pekka Maisonen JJK:n huhtikuun kannattajajäsen

JJK:n A-nuoret haluavat kiittää Pekka Maisosta, joka  henkilökohtaisella kannatustuella haluaa tukea A-nuorten toimintaa. KIITOS PEKKA, nähdään kentän laidalla, terveisin joukkueen ja vanhempien puolesta joukkueenjohtaja Ilkka Hyppönen.

B-nuorille avaustappio – TPS liian vahva

TPS on sarjan ennakkosuosikki myös B-nuorissa. JJK:n B-nuoret jaksoivat ensimmäisen puoliajan haastaa kotijoukkueen, mutta toisella jaksolla ns. bensa loppui ja TPS meni menojaan. ”Toisella puoliajalla ei pysytty mukana. Ei TPS ihan noin paljon parempi ollut mutta pojilta vähän katkesi selkäranka ensimmäisen maalin jälkeen”, totesi valmentaja Matti Silvennoinen ottelun jälkeen.
B-nuorilla on nyt kolmen viikon tauko sarjassa, siirretyn KuPS ottelun takia.
Seuraava ottelun lauantaina 5.5.klo 19.00 Vehkalammella, vastustajaksi tulee FC Honka, joka tänään haki 2-0 vierasvoiton TP-Seinäjoesta.