Uutiset / 2007 / JJK:n A-nuoret romahtivat Seinäjoella

26.09.2007

JJK:n A-nuoret menettivät mahdollisuudet SM-mitaliin keskiviikon vierastappiolla Seinäjoella. Vierasjoukkue johti vielä ensimmäisen puoliajan jälkeen ottelua 1-0. ”Täysin käsittämätön toinen puoliaika, olisimme voineet johtaa ottelua jo 3-0 ekan puoliajan jälkeen. Mutta selvät maalipaikat jäi käyttämättä”, valmentaja Tom Nevanpää ihmetteli pelin kulkua. JJK:n ainoan maalin teki Niko Kautto (kuva). Ensimmäisen jakson selvän hallinnan jälkeen ote siirtyi kotijoukkueelle.

Kotijoukkue taistelee sarjapaikasta.
Heti toisen puoliajan alkuvaiheista lähtien ote kentällä muuttui. Kotijoukkueen piti voittaa ottelu, jotta SM-sarjapaikan säilyttäminen olisi edes teoriassa mahdollista. Nopeassa tahdissa Seinäjoki teki maaleja ja ottelu oli selvä, loppunumeroiden ollessa 5-1 (0-1). Ottelun loppupuolella JJK:lla oli mahdollisuus kaventaa, mutta Antto Tapanisen rankkari osui ylärimaan. JJK:n haaveet toisesta peräkkäisestä SM-mitalista eivät tällä kerralla toteutuneet. Mutta nuori joukkue on pelannut todella loistavan kauden.