Uutiset / 2007 / JJK Ykkösen pronssimitaleille – KuPS nousi Veikkausliigaan

20.10.2007

JJK päätti kauden 2007 sarjaottelunsa Kuopiossa. KuPS käänsi ottelun itselleen lopulta 4-1 numeroin ja kun mainion syksyn pelannut FC Hämeenlinna samaan aikaan kaatoi RoPS:in sai KuPS juhlia suoraa nousua Veikkausliigaan. JJK:lle ojennettiin ottelun jälkeen Ykkösen pronssimitalit.

KuPS lähti otteluun varovaisesti. JJK saikin otteluun näin hyvän lähdön ja avausmaali oli syntyä jo 7. minuutilla. Teemu Pulkkinen kavensi vasemmalta keskelle ja mainio laukaus 17 metristä pamahti KuPS-maalin ylärimaan ja sen jälkeen maaliviivalle. Kesken hyvän JJK:n alkurynnistyksen jyväskyläläispuolustukselle tuli kommunikointívirhe 10. minuutilla joka johti KuPS:in kulmapotkuun. Harri Ylönen työnsi pallon annetusta kulmasta maaliin ja KuPS:in 1-0 johtoon. 32. minuutilla Babatunde Wusu puski vaarallisesti Teemu Pulkkisen keskityksestä mutta Ville Iiskola torjui.

JJK tuli toiselle jaksolle pirteästi. Heti 46. minuutilla Zakaria Abahassine loi joukkuelleen keskityksellään hyvän maalintekopaikan. Pallo ajautui uudelleen Sakelle lähes päätyrajalle ja Sakke iski pallon tyylillä KuPS-maaliin pienestä kulmasta ja tilanne oli tasan. Kuopiolaiskatsomo hiljeni ja JJK haki seuraavat minuutit johtomaalia. JJK:n hyvä yritys katkesi 57. minuutilla Ilja Venäläisen hienoon puskumaaliin ja näin peli alkoi kääntyä kuopiolaisille. 66. minuutilla Venäläinen viimeisteli 3-1 numerot ja kun Venäläinen teki vielä hattutemppuun oikeuttavan 4-1 maalin 89. minuutilla saattoivat KuPS-juhlat alkaa loppuvihellyksen jälkeen.

JJK vastaanotti pelin jälkeen sarjan pronssimitalit mainiosti sujuneen kauden jälkeen ja joukkue kiitti ja pokkasi ja muisti myös ennenkaikkea käydä vielä kiittämässä paikalla hienosti mukana elänyttä ja joukkuetta läpi kauden kannustanutta Harjun Poikien -kannattajaryhmää. Kiitokset Harjun Pojille!

JJK: Salkojärvi, Veijonen, Lehtonen, Häkkinen, Hannula, Sinisalo, Järvinen, Lähitie, Pulkkinen, Wusu ja Kari (Abahassine).

Yleisömäärä: 2.915 katsojaa

JJK ONNITTELEE LÄMPIMÄSTI VEIKKAUSLIIGAAN NOUSSUTTA KUOPION PALLOSEURAA JA TOIVOTTAA PARHAINTA MENESTYSTÄ UUDELLA SARJAPORTAALLA!