Uutiset / 2007 / JJK pirteänä Helsingissä – tuloksena kuitenkin vain 1-1 tasapeli

19.08.2007

JJK pelasi hyvän ja pirteän ottelun Helsingissä PK-35:n vieraana mutta tuloksena oli kuitenkin lopulta vain 1-1 tasapeli. 1. jakso palloiltiin vielä tasatahtiin ja todelliset maalintekopaikat olivat molemmilla joukkueilla vähissä. Lähimmäksi pääsi JJK:n Tomi Karlstedt jonka yrityksen kuitenkin PK-35:n mainio maalivahti Matthew McKenna torjui.

”Toinen jakso oli joukkueeltamme melko selvääkin hallintaa. Pallollinen pelimme toimi hyvin ja Lähitie ja Leppänen pyörittivät peliä hyvin. Olisimme ansainneet toisen jakson maalintekopaikkojen perusteella voiton mutta maalit jäivät tekemättä”, JJK:n valmentaja Matti Lahtinen harmitteli. ”Viimeistelymme oli tänään akilleen kantapää, toisaalta McKenna pelasi hyvän ottelun”, Lahtinen jatkoi.

JJK vaihtoi toisella jaksolla kärkeen Zakaria Abahassinen (kuva) joka kiittikin valmennusjohtoa pikaisesti luottamuksesta. Sakke pamautti tyylikkään matalan laukauksen 65. minuutilla helsinkiläismaaliin ja vieraat johtivat 0-1. PK-35 tuli tasoihin 76. minuutilla Petri Haapimaan maalilla. JJK:lla oli toisella jaksolla useita hyviä paikkoja ratkaista ottelu. Janne Järvinen oli kolme kertaa vastakkain McKennan kanssa mutta PK-vahti veti pidemmän korren. Vielä 85. minuutilla Tunde pääsi yrittämään maalin edustalta mutta yritys päätyi tolppaan.

”Olimme pirteitä tänään ja koko joukkue taisteli esimerkillisesti. Tästä on hyvä jatkaa ensi sunnuntaina Kokkolassa”, Lahtinen totesi.

JJK: Salkojärvi, Latikka, Häkkinen J-M., Sinisalo, Hannula, Pulkkinen (23 min Katajamäki), Lähitie, Leppänen, Järvinen, Wusu ja Karlstedt (62 min Abahassine).