Uutiset / 2007 / JJK palasi voittokantaan Harjulla – TPV nurin 3-0 (1-0)

02.09.2007

JJK:n kotiesitykset ovat viime aikoina jättäneet toivomisen varaa tuloksellisesti ja päivän kamppailussa TPV:tä vastaan joukkueella oli näytön paikka. Ketturyhmä onnistui mainiosti ja kurinalainen esitys toi kauan kaivatun tuloksen kun tulostaululle kirjattiin 90 minuutin jälkeen 3-0 loppunumerot.

”Joukkueen esitys oli positiivinen kuten Vaasaakin vastaan keskiviikkona. Hallitsimme ensimmäistä jaksoa selvästi ja keskittymisemme oli hyvää myös toisella jaksolla. Toivomisen varaa jäi vielä tietynlaiseen pelirohkeuteen pitää palloa ja kontrolloida selvemmin pelin kulkua johtoasemassa”, JJK:n valmentaja Ville Priha analysoi joukkueensa esitystä pelin jälkee.

TPV:n kokenut keskuspuolustaja Janne Salli näki myös JJK:n olleen ottelussa omaa joukkuettaan edellä. ”Pinnisteltiin mitä pystyttiin mutta selvästi parempi joukkue voitti tänään”. Puolustimme luvattoman heikosti JJK:n kulmapotkuissa ja JJK teki virheistämme komeat maalit”, Salli totesi. ”Teimme tällä materiaalilla mitä tehtävissä oli ja se ei riittänyt tänään tämän parempaan”, keskuspuolustaja päätti.

Märkä ja liukas Harjun kenttä oli vaikea molemmille joukkueille. JJK yritti hakea maalipaikkoja normaalilla pelinrakentelullaan kun taas TPV haki painetta JJK-maalille pääasiassa pitkillä palloilla. JJK iski avausmaalinsa komeasta kulmapotkusta 43. minuutilla. Tommi Karin napakka kulma löysi Lassi Lehtosen pään ja isännät pääsivät tauolle 1-0 johdossa.

Toinen jakso eteni kohti loppuaan melko värittömästi kunnes JJK vaihtoi kentälle Zakaria Abahassinen (kuva). Sakke pääsi hiljalleen peliin mukaan ja ottelun ratkaisu syntyi 83. minuutilla Tommi Karin hienosta kulmapotkusta. Abahassine oli päineen oikealla paikalla ja pehmeä kosketus palloon siirsi pelivälineen TPV-maalin takayläkulmaan. 84. minuutilla JJK viimeisteli 3-0 loppunumerot Tunden ja Niko Leppäsen oivallisen esityön jälkeen kun Tommi Kari työnsi pallon TPV-maalin perukoille.

JJK: Salkojärvi, Latikka (36 min Veijonen), Sinisalo, Lehtonen, Hannula, Pulkkinen (75 min Abahassine), Kotamäki, Leppänen, Järvinen (56 min Alhonen), Wusu ja kari.

Yleisömäärä: 1.014 katsojaa