Uutiset / 2007 / JJK palasi mainioon vierasrytmiin – Klubi-04 kaatui 1-2

22.07.2007

JJK matkusti Helsinkiin kauden 8. vierasotteluunsa kun ”kettuja” isännöi Klubi-04. Rovaniemen Palloseura aiheutti JJK:lle edellisellä kierroksella kauden ensimmäisen vierastappion mutta illan kamppailussa jyväskyläläiset palasivat jälleen voittojen tielle.

Usealla HJK:n liigarinkiin kuuluvalla pelaajalla peliin lähtenyt Klubi-04 siirtyi 1-0 johtoon 28. minuutilla kun Ilari Äijälä kamppaili pallon itselleen ja lähetti pitkän pallon Jarno Parikalle. Parikka nosti hallitusti pallon Matti Salkojärven yli ja näin kotijoukkueen johtoon. JJK tuli ensimmäisellä jaksolla tasoihin kun Lassi Lehtonen puski Matti Lähitien lähettämän vapaapotkun Klubi-maaliin. ”Finnair Stadium on vaikea paikka pelata ja kun vastassa on näin taitava ryhmä ei kukaan pääse täällä helpolla”, JJK:n valmentaja Matti Lahtinen totesi pelin jälkeen.

JJK:lla oli ottelussa enemmän maalintekopaikkoja ja ratkaiseva maali iskettiin 73. minuutilla. Tomi Karlstedt karvasi pallon itselleen ja murtautui rankkarialueelle jolloin Klubi-puolustaja teki rikkeen ja Tomppa laitettiin nurin. Matti Lähitie upotti hallitusti seuranneen rankkarin Klubi-maalin oikeaan alanurkkaan. ”Klubilla ei ollut oikeastaan juurikaan hyviä maalintekopaikkoja ja kun paransimme otettamme toisella jaksolla oli voittomme lopulta ansaittu. Makea voitto”, Lahtinen iloitsi.

JJK nousi päivän voitollaan sarjan kakkoseksi ja kohtaa seuraavalla kierroksella sunnuntaina 29.7. Harjun Stadionilla Ykkösen piikkipaikkaa pitävän Kuopion Palloseuran.