Uutiset / 2007 / JJK-MyPa -otteluun kausikorteilla ja klubikorteilla ilmaiseksi

25.06.2007

 

JJK:n kausi- ja klubikorttilaiset tulevat saamaan saman edun MyPa-ottelussa kuin kesäkuun alun TPS-ottelussakin kun molempien korttien haltijat pääsevät tulevaan cup-taistoon ilmaiseksi. JJK haluaa palkita uskollisia kortin haltijoita mainiosta alkukaudesta ja tärkeästä tuesta alkukauden osalta.

Keski-Suomen piirin alle 18-vuotiaille pelaajille tarkoitetut Fox Card -juniorikortit alkavat olla myös hiljalleen toimitettuina joukkueiden pelaajilla ja korteilla on niinikään vapaa pääsy MyPa-otteluun mutta myös tuleviin Ykkösen kamppailuihin Harjulla.

JJK-MyPa -ottelun ennakkolipunmyynti alkaa torstaina 28.6. Ennakkolipun hinta on 8 € (portilla 10 €). Voit lunastaa oman lippusi etukäteen Intersport Tourulasta, urheiluravintola Grand Star Cafesta Kauppakadulta tai kioski Keskipisteeltä Keskikadulta.

Huom! JJK aloittaa ensi viikolla myös ennakkolipunmyynnin Harjun Stadionilla 29.7. pelattavaan ”Väli-Suomen mestaruusotteluun” JJK-KuPS. Otteluun odotetaan erittäin suurta kysyntää ja yleisömäärää ja ennakkolipunmyynnin avulla halutaan etukäteen selvittää mm. mahdolliset lisäkatsomotarpeet. JJK-KuPS -ottelun ennakkoliput maksavat 8 € (portilla 10 €).

fcjjk.com