Uutiset / 2007 / JJK Jyväskylä sopimukseen Ville Prihan ja Suomen Punaisen Ristin, Veripalvelun kanssa.

22.03.2007

 

JJK Jyväskylä ry on solminut pitkän sopimuksen päävalmentaja Ville Prihan kanssa. Sopimus ulottuu vuoteen 2010 alkuun asti.

– Pitkällä sopimuksella haluttiin osoittaa, että myös valmennusjohto sitoutuu pitkäkestoisesti seuraan. On parempi, että valmennuspuolta on luotsaamassa mies, joka on noussut Jyväskylästä Veikkausliigaan ja A-maajoukkueeseen asti pelaamaan, kertoo seurajohtaja Joni Vesalainen.

Valmentaja Ville Priha opiskelee työnsä ohessa Jyväskylässä ja tuttuun seuraan oli helppo sitoutua. – JJK ja koko keskisuomalainen jalkapallo on uuden haasteen edessä. Ensisijaista on vakiinnuttaa paikka ykkösessä ja kehittää pelaajia. Muut tavoitteet tulevat vasta sen jälkeen, Ville Priha kertoo.

JJK on sitouttanut myös omia junioreita pitkillä sopimuksella seuraan. Tästä esimerkkinä Tommi Karin Patrick Poutiaisen ja Niko Kauton kanssa viisivuotiset pelaajasopimukset.

– Aikaisemmin nuoret lupaukset ovat lähteneet meiltä maailmalle mikä on estänyt pitkäjänteisen joukkueen kehittämisen ja vielä tärkeämpää on viestiä myös pelaajille, että JJK on seurana valmis satsaamaan heihin, Vesalainen toteaa.

SPR, Veripalvelun Jyväskylän veripalvelutoimisto ja JJK Jyväskylä ry on solminut merkittävän kolmen vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyö pitää sisällään näkyvyyttä ja tiivistä yhteistyötä tiedottamisen ja tekemisen suhteen.

– Veripalvelu näkyy meidän kaikissa mainoksissamme printtimediassa ja tulee olemaan myös vahvasti läsnä ottelu –ja oheistapahtumissa, sekä nettisivustomme on Veripalvelun käytössä kun verenluovuttajia tarvitaan pikaisesti kertoo Vesalainen.

Tämä on meille uudenlainen tapa tuoda toimintaamme esille Keski-Suomessa. Jalkapallo on nouseva laji Jyväskylässä ja uskomme, että yhteistyön avulla saavutamme uusia ihmisiä luovuttamaan verta, kertoo Liisa Romo Veripalvelusta. Päätarkoitus kuitenkin on tuoda tekemistämme tutuksi: pelejä pääsee katsomaan ilman, että tarvitsee portilla verta luovuttaa, Romo kertoo.

Lisätietoja:

Joni Vesalainen
Seurajohtaja
p. 044-5831898

Liisa Romo
veripalvelutoimistojen esimies, itäinen
p. 050-5525277