Uutiset / 2007 / JJK-JIPPO pitkäperjantaina Jyskässä.

04.04.2007

 

Runsaan kolmen viikon kuluttua alkavaan Ykköseen valmistautuva Jippo joutuu varamiehisenä pitkänperjantain vierasotteluun jyväskyläläistä JJK:ta vastaan.   Ottelu pelataan Jyskässä klo 12.00.
(JJK pelaa myös kaksi muuta kevään  kotiharjoitusotteluaan Jyskässä, la 14.4.klo 12.00 KuPS ja la 21.4.klo 14.00 GBK).

JIPON riveistä puuttuu näillä näkymillä peräti seitsemän pelaajaa, sillä Mikko Ikonen, Tuomas Korpela, Mika Lähderinne, Tero Tahvanainen, Jussi Harinen ja Antti Pulkkinen ovat sivussa loukkaantumisten takia ja lisäksi Tuomo Heikkilä puuttuu kokoonpanosta henkilökohtaisen syyn takia.

Valmentaja Jarmo Korhonen toivoo vielä, että pitkästä listasta Korpela, Lähderinne tai parhaassa tapauksessa molemmat nähtäisiin kentällä.

– Jos kumpikaan toppareistamme ei pysty pelaamaan, niin joudumme rakentamaan alakertamme uudestaan. Miehiä on paljon sivussa, mutta toisaalta asioilla on aina kääntöpuolensa; nuoret kaverit saavat nyt hyvää kokemusta kovista peleistä, Korhonen sanoo.

Lauantaina Kingsin kanssa 1-1-tasapeliin Joensuussa päättyneen pelin tiimoilta Korhonen haluaa ryhmältään parannusta viimeistelyyn.

– Tehoja pitäisi löytää lisää ja toisaalta onnistuttava pitämään vastustajan tekopaikat minimissä. Mielenkiintoinen peli on joka tapauksessa edessä, sillä JJK on uudistunut kovasti nousun jälkeen ja tulee olemaan yksi sarjan suosikeistä Kuopion Palloseuran ohella, Korhonen kehuu Jipon perjantaista vastustajaa.

Syksyllä paikan Ykköseen lunastanut JJK hankki siirtomarkkinoilta Babatunde Wusun (MP), Jukka Sinisalon (Inter), Matti Lähitien (VPS) ja Teemu Pulkkisen (Viikingit).

Perjantaisen pelin jälkeen Korhonen päästää Jipon kolmen päivän mittaiselle pääsiäisvapaalle, jonka jälkeen alkaa runsaan kahden viikon mittainen valmistautuminen sarjaan. 

Jippo kohtaa vielä kotikentällään Warkaus JK:n (14.4.) ja KuPS:n (21.4.). Sarja-avauksessa 28.4. joensuulaisten vieraaksi tulee perjantainen vastustaja JJK.

www.palloliitto.fi / fcjjk.com