Uutiset / 2007 / JJK jatkoi vieraissa ilman tappioita – Hämeenlinna kaatui 1-3 (1-2)

01.07.2007

JJK:n upea Ykkösen vierasotteluiden putki sai illalla jatkoa Hämeenlinnassa kun jyväskyläläiset hakivat täyden pistepotin Keski-Suomeen 1-3 (1-2) numeroin. JJK:n vierasaldo on komea sillä kuusi matkaottelua ovat tuoneet 4 voittoa ja kaksi tasapeliä.

”Emme yltäneet tänään pelillisesti parhaimpaamme ja Hämeenlinna oli erittäin vaarallinen”, JJK:n valmentaja Matti Lahtinen huokasi pelin jälkeen. ”Olimme heti ottelun alussa hienoisissa vaikeuksissa ennenkuin ottelu tasottui. On kuitenkin hienoa että saimme hyvän tuloksen ja se osoittaakin joukkueemme tämänhetkisen tekemisen tason ja halun olevan korkealla”, Lahtinen kiitteli joukkuettaan.

JJK siirtyi 0-1 johtoon 17. minuutilla kun Jukka Sinisalo lähetti pitkän ristipallon jonka Janne Järvinen jatkoi päällään Tommi Karille (yläkuva) ja upea volley löysi 13 metristä Hämeenlinnalaismaalin. Hämeenlinna tasoitti ottelun 20. minuutilla kun JJK-puolustus ei ollut tarkkana ja Aleksi Latvanen puski tasoituksen. Vielä ennen taukoa 44. minuutilla Tommi tuikkasi ”kärkkärillä” pallon maalin ylänurkkaan Tunden esityöstä ja tilanne oli 1-2.

Hämeenlinna oli aktiivinen myös toisella jaksolla mutta maalivahti Matti Salkojärven (alakuva) tarkka maalivahtipeli ja koko joukkueen hyvä puolustaminen estivät kotijoukkueen tasoitusyritykset. Lopullinen niitti ottelulle iskettiin ottelun yliajalla kun Tommi Kari vapautti Tunden läpiajoon ja hyökkääjä sijoitti varmasti loppunumerot 1-3.

JJK jatkaa Ykkösen kamppailujaan ensi sunnuntaina 8.7. kun Harjun Stadionille saapuu vieraaksi PP-70 Tampereelta.

JJK: kokoonpano: