Uutiset / 2007 / JJK jatkoi mainioita vierasotteluitaan – VIFK kaatui 0-2 (0-1)

17.05.2007

JJK:n hienot otteet vieraskentillä saivat jatkoa Vaasassa kun Ketut esiintyivät iloisesti hyväkuntoisella Hietalahden Stadionilla. Ensimmäinen jakso pelattiin melko tasaisissa merkeissä. IFK pelasi varsinkin Tony Björkin hyvän panoksen ansiosta mukavan jakson ja JJK ei pystynyt hallitsemaan jaksoa. Vieraat kuitenkin iskivät ensimmäisellä jaksolla tärkeän maalin kun 16. minuutilla erinomaisen pelin pelannut Juha Veijonen eteni vasemmalta sisään. Pallo ajautui Babatunde Wusulle joka kiersi mallikkaasti IFK-veskarin ja sijoitti 0-1 vierasjohdon.

JJK pelasi vahvan toisen jakson

”Pelasimme erinomaisen toisen jakson. Estimme hyvällä prässillä IFK:n pelinrakentelun ja loimme itse 6-7 vaarallista maalintekopaikkaa”, JJK-luotsi Matti Lahtinen iloitsi tuoreeltaan pelin jälkeen. ”Näytimme myös että loistavissa olosuhteissa pystyimme hyvään pallolliseen peliin. Veijonen ja Kotamäki olivat hyviä keskikentällä ja Tommi ja Tunde koko ajan vaarallisia kärjessä”, Lahtinen jatkoi. Tommi Kari (kuva) iski ratkaisevan 0-2 voittomaalin 57. minuutilla kun hänen tyylikäs nostonsa löysi IFK-maalin yläriman kautta. Näin Tommi avasi samalla maalitilinsä Ykkösessä.

”Kiitokset myös pienelle JJK:n faniryhmälle jotka olivat saapuneet Hietalahteen. JJK:n kaulahuivit ja vieraskannatus on aina ison maininnan ja tunnustuksen arvoisia”, Lahtinen kiitteli katsomon kettujoukkoja.

JJK jatkaa Ykkösen kotiotteluitaan sunnuntaina 20.5. Harjulla kun Suomen Palloliiton 100-vuotisjuhlan Ykkösen juhlakierrokselle vastustajaksi saapuu KPV Kokkolasta. Harjun Stadionin pääkatsomoon mahtuu hieman yli 2.000 katsojaa ja katsomon odotetaankin täyttyvän sunnuntain juhlaottelussa JJK:n mainion sarjan alun siivittämänä.

JJK: Salkojärvi, Hannula, Sinisalo, Lehtonen, J-M. Häkkinen, Kotamäki, Veijonen (70. min Miettinen), Pulkkinen (46. min Järvinen), Alhonen, Wusu ja Kari.