Uutiset / 2007 / JJK jatkaa Ykkösen pistemetsästystä illalla Finnair Stadiumilla

22.07.2007

 

JJK saa esimakua syksyn Suomen Cupin otteluun HJK:ta vastaan kun joukkue saapuu sunnuntaina Finnair Stadiumille ottamaan mittaa liigapelaajilla terästetystä Klubi 04:sta.

Joukkueet lähtevät otteluun hyvin erilaisista asetelmista. JJK:n kausi on sujunut erinomaisissa merkeissä. Ville Prihan luotsaama jyväskyläläisseura on Ykkösen kolmannella sijalla ja taistelee vahvasti historiansa ensimmäisestä Veikkausliigapaikasta. Klubi 04:n kausi on sujunut mollivoittoisemmin ja joukkue on sarjan hännillä.

Klubin otteet ovat kuitenkin viime viikkoina parantuneet huomattavasti. Kauden avausvoitto heltisi TP-47:n vieraana Torniossa hyvän esityksen jälkeen ja paha vierasottelu JIPPOa vastaan Joensuussa kääntyi lopussa tasapeliin. Abdou Talatin suojatit hakevat nyt yllätystä JJK:ta vastaan, todennäköisesti muutaman liigavahvistuksen avulla.

Vielä perjantaina ei ollut selvää, ketkä HJK:n edustusmiehistöstä tulevat Klubi 04:n mukaan, mutta todennäköisesti ainakin muutama vähemmille minuuteille jäänyt pelimies esiintyy sunnuntaina Klubi 04:n riveissä. ”Nollanelosen” vakiopelaajista tärkeään rooliin nousevat varmasti kapteeni Jani Bäckman, keskikentän ankkuri Mikko Halonen ja puolustaja Mikko Sumusalo.

JJK:n terävin ase tulevassa kamppailussa on erittäin tulivoimainen hyökkäys. Sekä Babatunde Wusu että Tommi Kari ovat Ykkösen eliittiin kuuluvia hyökkääjiä. JJK oli hurjassa vireessä voittaen neljä Ykkösen ottelua peräkkäin, mutta putki katkesi edellisessä ottelussa RoPS:a vastaan. Jyväskyläläiset ovat kuitenkin saaneet levätä ja kerätä voimia tulevaan koitokseen.

Ottelu pelataan Töölön Finnair Stadiumilla sunnuntaina 22.7. 18:30 alkaen.

Ykkönen 12. kierros

FC Hml – GBK
KuPS – TP-47
RoPS – Atlantis
VIFK – TPV
PP-70 – PK-35
KPV – JIPPO
Klubi-04 – JJK

Kuva: Tunde yrittää kasvattaa maalimääräänsä illalla Helsingissä

www.miestenykkonen.fi / fcjjk.com