Uutiset / 2007 / JJK jäi ilman pisteitä Helsingissä – Atlantis voitti 2-0

09.09.2007

 

JJK:n kolmen ottelun tappioton vierasputki napsahti poikki Helsingissä kun Atlantiksen Muwahid Sesay kuritti jyväskyläläisiä kahdesti ja näin sarjapisteet jäivät Helsinkiin numeroin 2-0. Kun KuPS jäi samaan aikaa Kuopiossa 1-1 tasapeliin Hämeenlinnan kanssa on JJK kuitenkin vielä hyvissä asemissa kahden pisteen päässä liigakarsijan paikasta.

JJK:n lähtö otteluun ei ollut ihan paras mahdollinen Tommi Karin pelikiellon ja flunssasairaiden (Pulkkinen, Hannula) poissaolojen takia mutta JJK:n vaisu esitys ei tällä selity. ”Olimme tänään jäljessä vastustajaa selvästi ja ottelu ei jättänyt mitään seliteltävää, parempi joukkue voitti”, JJK-luotsi Ville Priha myönsi suoraan. ”Emme päässeet missään vaiheessa normaalitasolle ja maalipaikat olivat kortilla. Atlantis liikkui ja syötteli paremmin ja tulos oli oikeutettu”, Priha jatkoi.

JJK:lle huonoja uutisia olivat myös Jukka Sinisalon varoitustilin täyttyminen joka tällä kerralla johtaa kahden ottelun pelikieltoon. ”Ykkönen on joukkueellemme uusi kokemus ja vaikka fyysisesti olemme edelleen hyvässä kunnossa näyttää henkiset paukut välillä loppuvan. Sarja on vielä kuitenkin kesken ja loppuun asti mennään täysillä”, Priha päätti.

JJK: Salkojärvi, Latikka, Lehtonen (Hannula 80 min), Sinisalo, Veijonen (Karlstedt 70 min), Järvinen, Leppänen, Kotamäki, Alhonen, Abahassine ja Wusu.

Yleisömäärä: 448 katsojaa

fcjjk.com