Uutiset / 2007 / JJK ja KPV jäivät ilman maaleja fyysisessä ottelussa

20.05.2007

 

Aurinkoinen sää ja runsaslukuinen (1.624 katsojaa) Harjun Stadionin pääkatsomo loivat hienot puitteet Suomen Palloliiton 100-vuotisjuhlakierroksen JJK-KPV -ottelulle.

Joukkueet lähtivät otteluun voitto allaan ja molemmat halusivat jatkaa voittojen tiellä. Ottelussa ei herkuteltu lopulta runsaalla maalintekopaikkojen määrällä mutta rehtiä ja kovaa taistelua nähtiin juhlaottelussa sitäkin enemmän. Ensimmäisen jakson paras maalintekopaikka syntyi KPV:lle 40. minuutilla kun hyvän ottelun kokkolalaisten keskuspuolustuksessa pelannut Lawrence Smith tykitti avopaikasta JJK-maalin yli.

Toisella jaksolla jatkettiin siitä mihin avausjaksolla jäätiin. Keskikentällä nähtiin todella kovaa kamppailua keskialueen herruudesta ja taklaus seurasi toistaan. JJK:n keskikenttä (Kotamäki-Veijonen-Järvinen-Pulkkinen) sai tehdä ison työmäärän ennenkaikkea aktiivisesti pelanneiden Abdoulie Corrin ja Demda Savagen kanssa. Toisen jakson paras paikka avautui JJK:n Janne Järviselle kun hän tuli hienosti esiin Babatunde Wusun hyvään keskitykseen mutta KPV-vahti Antti Peltonen torjui Järvisen puskun mainiosti.

Joukkueiden valmentajat olivat melko tyytyväisiä ottelun lopputulokseen ja pistepussiin kilahtaneeseen pisteeseen. ”Jyväskylä tulee olemaan vaikea paikka kaikille sarjan joukkueille”, Hannu Touru totesi heti pelin jälkeen. ”Vastassa oli hyvä joukkue ja tasapeli oli oikeutettu tulos”, JJK-luotsi Ville Priha summasi.

JJK:n Jukka Sinisalo otti kolmannen varoituksensa ja hän huilaa keskiviikon Cup-ottelun Heinolassa. Palloliiton juhlapäivä oli JJK-organisaatiolle mainio sillä A- ja B-nuoret voittivat SM-sarjakamppailunsa vieraissa kuten myös B-nuorten Ykkösen joukkue omansa. 

Kuva: Pekko Kotamäki sai tehdä täyden päivätyön muun keskikentän kanssa päivän kamppailussa KPV:ta vastaan

Yleisömäärä: 1.624
JJK: Salkojärvi, J-M. Häkkinen, Sinisalo, Lehtonen, Hannula, Järvinen, Alhonen (46. min Pulkkinen), Veíjonen, Kotamäki, Wusu ja Kari.

fcjjk.com