Uutiset / 2007 / JJK-hurmos jatkui kärkikamppailussa – KuPS kaatui 4-0 (2-0)

29.07.2007

JJK:n hurmoksellinen kevätkierros sai arvoisensa päätöksen kun Harjun Stadionilla pelattiin Ykkösen kärkikamppailu JJK-KuPS. MyPa-ottelun yleisöennätys pistettiin taas uusiksi kun pieni uusi lisäkatsomokin täyttyi JJK-kannattajista ja uudeksi yleisöennätykseksi kirjataan nyt 3.548 katsojaa – JJK kiittää!

JJK aloitti kamppailun heti väkevästi. Janne Järvinen ja Teemu Pulkkinen olivat laidoillaan hyvässä vauhdissa ja KuPS-puolustus natisi liitoksistaan heti alusta lähtien. Avausmaali syntyi nopeasti. 7. minuutilla Tunde syötti oikeasta laidasta pallon Janne Järviselle (kuva) ja huippuottelun pelannut ”Järä” sijoitti 1-0 numerot. JJK jatkoi selkeää hallintaansa ja Babatunde Wusu hätisteli kahteen kertaan vaarallisesti Roope Matsin vartioimaa maalia. 2-0 taukolukemat syntyivät 40. minuutilla kun Teemu Pulkkinen lähetti vasemmalta loistavan keskityksen KuPS-maalille ja Janne Järvinen puski makeasti pallon KuPS-maaliin. Tundella oli vielä tämänkin jälkeen 2 huippupaikkaa mutta viimeistely ei vielä tuonut tulosta.

JJK jatkoi tauon jälkeen edelleen aktiivisesti. 52. minuutilla Tommi Kari keskitti hienolla kosketuksella pallon kuopiolaismaalille ja Tunde puski varmasti 3-0 kotijohdon. Päätösnumerot JJK iski pilkulta 61. minuutilla. Tommi Kari kaadettiin ja Matti Lähitie sijoitti varmasti 4-0 lukemat.

KuPS loi toisella jaksolla muutaman vaarallisen maalintekopaikan mutta JJK-vahti Matti Salkojärvi esti upeasti lähentelyt.

”Joukkuetta ei tarvinnut motivoida otteluun millään tavalla sillä pelaajat odottivat kamppailua koko viikon. Jokainen pelaaja oli valmis taistelemaan joka pallosta”, Priha kiitteli ryhmänsä upeaa esitystä. ”Painotimme ennen peliä että meidän on uskallettava hyökätä että voimme voittaa. Olin koko viikon Eerikkilässä A-valmentajakurssilla ja täytyykin varmaan miettiä mitä ohjelmaa keksisi ensi viikoksi kun peli toimi näin hyvin”, Priha hauskutti pelin jälkeen.

”Tahtotila ratkaisi tänään. Parempi joukkue voitti”, KuPS-valmentaja Kai Nyyssönen totesi reilusti lehdistötilaisuudessa.

JJK: Salkojärvi, Latikka (74 min Veijonen), Lehtonen, J-M. Häkkinen, Hannula, Pulkkinen (64 min Alhonen), Lähitie, Kotamäki (73 min Miettinen), Järvinen, Wusu ja Kari.

Yleisömäärä: 3.548 katsojaa.