Uutiset / 2007 / JJK-HJK: HJK:n peli parantunut – joukkue saapuu luottavaisena Jyväskylään

25.09.2007

 

Nyt, kun sarjapaikka alkaa olla varmistettu, niin Klubi keskittyy todella huolella ja satsaa kaikkensa loppukauden päätavoitteeseensa Suomen Cupin voittamiseen.

HJK:n seuraava haaste cupissa ja matkalla ensi kaudeksi Euroopan kentille on torstaina Jyväskylässä vastaan asettuva 1. divisioonajoukkue JJK.

– Palautuminen aloitettiin heti maanantaisen ottelun jälkeen ja katse suunnattiin heti torstaihin. Cup on meille todella tärkeä ja torstaina on ainoa tavoite ja tarkoitus ottaa kisassa välieräpaikka, HJK-luotsi Aki Hyryläinen toteaa.

Hyryläinen on pannut merkille Jyväskylässä tällä kaudella aikaan saadun futisbuumin.

– Suurella mielenkiinnolla matkataan Jyväskylään katsomaan millaisen karnevaalin JJK on saanut aikaan. Harjun Stadion käsittääkseni tulee täyttymään aivan ääriään myöden ja odotettavissa on hieno futistapahtuma, HJK-luotsi arvelee.

HJK sai Inter-voitosta itseluottamusta ja maalipaikoissakaan tuskin pelaajien nappulakenkä purista kahden tehdyn upean maalin myötä. JJK on pelannut vahvasti Ykkösessä ja tiputtanut MyPan sekä TPS:n cupissa. Tämä ei Hyryläistä hätkäytä.

– Olemme pelanneet edellisissä otteluissa vahvasti ja hallinneet ottelutapahtumia. Nyt saatiin maalihanat auki ja JJK saa tehdä ihmeitä, jos meidät aikoo voittaa!

HJK:lta puuttuu torstaina varmasti kokoonpanosta Dawda Bah joka on ehtinyt edustaa jo kauden aikana KPV:tä Suomen Cupissa.

www.hjk.fi / fcjjk.com