Uutiset / 2007 / JJK haki vierasvoiton Torniosta.

17.06.2007

”Ansaittu voitto, aivan loistava taistelu koko joukkueelta”, totesi ottelun jälkeen JJK-valmentaja Matti Lahtinen. Koko ottelun ajan mentiin vierasjoukkueen komennossa. Jo kymmenen minuutin pelin jälkeen Janne Järvinen oli siirtää JJK:n johtoon. Pusku kuitenkin meni vain hieman ohi maalin, sivuverkkoon. TP-47 siirtyi johtoon ottelussa 26 minuutin kohdalla, kun Alya Camara kaukolaukaus (30 metriä) upposi JJK:n maalin vasempaan ylänurkkaan. Maalivahti Matti Salkojärvi ei voinut hyvälle vedolle mitään. Kun ottelua oli pelattu 31 minuuttia, niin Matti Lähitie syötti laitaan Teemu Pulkkiselle. Teemu ohitti puolustajan ja syötti takaviistoon Tommi Karille. Tommi sai laittaa rauhassa pallon tyhjään maaliin.  Koko puoliaika oli vierasjoukkueen kontrollissa ja hallinnassa.

Toinen puoliaikakin käynnistyi samassa tahdissa
Babatunde Wusulla oli vapaa maalintekopaikka, kun toista puoliaikaa oli pelattu vain neljä minuuttia. ”Tunde” sekä Pekko Kotamäki jouduttiin vaihtamaan vammojen vuoksi, kun ottelua oli pelattu 63 minuuttia. Tunden tilalle kentälle tuli Tomi Karlstedt ja Pekon tilalle Aki Miettinen. Ottelu oli todella fyysinen kamppailu. Kun ottelua oli pelattu 75 minuuttia tuomari poisti JJK:n valmentaja Ville Prihan katsomon puolelle. Priha kommentoi tuomarille Torniolaisten ”sukille” tuloja äänekkäästi.

JJK:n kolmannen vaihdon valmentaja Matti Lahtinen teki kun ottelua oli pelattu 80 minuuttia. Teemu Pulkkisen tilalle kentälle tuli Vesa-Matti Alhonen. Vesku saikin lähes heti kentälle tultuaan makean syötön puolustuslinjan taakse Tommi Karilta, JJK siirtyi 2-1 johtoon(83 min.). Tommille pallon syötti Tomi Karsltedt. Vain kaksi minuuttia maalin jälkeen Karsltedt prässäsi Tornion maalivahti Giorgia Nikuradzelta ja syötti Tommi Karille. Tommi harhautti maalivahdin ja teki 3-1 maalin (85 min), joka jäi lopputulokseksi. Kuva: Tommi Kari lisäsi maalitiliään kahdella Torniossa

”Kauden parasta….”
”Pelasimme kauden parasta peliä, yhtä hyvää kuin TPS:n kanssa Cupissa. Pelaaminen oli todella kypsää, joukkue nautti joka hetkestä kentällä”, kommentoi Matti Lahtinen ottelua. ”Kopissa on tällä hetkellä todella iloinen joukkue, voiton hakeminen Torniosta on todella makeaa”.

JJK:n kokoonpano ottelussa:
Salkojärvi, Häkkinen J-M – Sinisalo – Hannula – Järvinen -Kotamäki (Miettinen 63 min) – Lähitie – Pulkkinen (Alhonen 80 min) -Veijonen – Wusu (Karlstedt 63 min) – Kari.
Vaihdossa: Juntunen, Latikka, Lehtonen, Myllymäki