Uutiset / 2007 / JJK haki täyden pistepotin Kokkolasta vahvalla esityksellä

06.05.2007

JJK jatkoi Ykkösen otteluitaan edelleen vieraissa kun ketturyhmä vieraili Kokkolassa ja Kipparihallissa. ”Pelasimme 1. jaksolla kauden parastamme ja kun onnistumisetkin tulivat hyvään paikkaan tuli illasta erittäin onnistunut”, Ville Priha analysoi pelin jälkeen. ”Pidimme myös vastustajan poissa maalipaikoista lähes koko ottelun ja vasta 0-3 -tilanteessa GBK pääsi muutaman erikoistilanteen kautta maalipaikkoihin”, Priha jatkoi.

Kotamäki ja Wusu onnistuivat maalinteossa

JJK iski hyvän 1. jakson loppuun kaksi kertaa. 41. minuutilla JJK sai luotua GBK-maalille kovan hässäkän jossa pallo kävi kertaalleen jo kokkolalaispuolustajan kädessäkin mutta erotuomari reagoi lopulta vasta Juha Veijosen kaatamiseen rankkarin arvoisesti. Pekko Kotamäki (kuva) iski kauden toisen maalinsa pilkulta. 43. minuutilla Tommi Kari pohjusti syötöllään 2-0 maalin jonka Babatunde Wusu viimeisteli vahvasti.

Toisella jaksolla ottelu tasaantui. JJK keskittyi puolustamaan koko joukkuena tarkasti. GBK pyrki luomaan painetta JJK-maalille pitkillä palloilla, onnistumatta kuitenkaan maalinteossa. JJK loi muutaman huippuvaarallisen maalintekopaikan, lähimmäksi pääsi Teemu Pulkkinen osuessaan ylärimaan. Lopulliset 0-3 lukemat syntyivät 75. minuutilla kun Vesa-Matti Alhosen keskitys löysi Tunden pään joka puski loppunumerot.

JJK: Salkojärvi, Hannula, Sinisalo, Lehtonen, J-M. Häkkinen, Alhonen, Kotamäki, Pulkkinen (Katajamäki), Veijonen (Miettinen), Wusu ja Kari (Karlstedt).
Varoitukset: Sinisalo (5. min)