Uutiset / 2007 / JJK haki täyden pistepotin Kokkolasta tehokaksikkonsa maaleilla

26.08.2007

JJK jatkoi hyvää pelillistä nousuvirettään Kokkolassa kun joukkue haki tärkeät pisteet sarjan kärkisijoista kamppailtaessa. Kolme sarjapistettä pitävät ”ketturyhmän” vielä mainiosti KuPS:in ja RoPS:in mukana kun sarja kääntyy syksyyn ja viimeisen 9 kierroksen aikana ratkaistaan paalupaikat.

KPV tuli otteluun vahvalla latauksella. Joukkueella oli valmentajan vaihtamisen jälkeen makea paikallisottelun voitto allaan ja joukkue ei päästänyt JJK:ta helpolla. JJK siirtyi nopeasti 0-1 johtoon jo ottelun 1. minuutilla. Vesa-Matti Alhonen keskitti oikealta Tundelle (kuva) joka otti pallon hallitusti rinnallaan haltuunsa ja suora laukaus ilmasta löysi KPV-maalin alakulman.

Ensimmäisellä jaksolla nähtiin JJK:n kannalta harmillinen loukkaantuminen kun Matti Lähitien reisi jatkoi vihoitteluaan ja Pekko Kotamäki otti Lähitien paikan JJK:n keskustasta.

50. minuutilla JJK siirtyi helpohkosti 0-2 johtoon kun Tommi Karin vapaapotku upposi kokkolalaismaaliin KPV-maalivahdin lievällä avustuksella. Vahvan ottelun pelannut Demba Savage toi KPV:n vielä otteluun mukaan kun Savage laukoi tulisesti 1-2 kavennuksen pystytolpan kautta.

KPV jatkoi painostustaan kavennuksen jälkeen. Hyvä jakso päättyi kuitenkin JJK:n 1-3 maaliin 71. minuutilla. JJK iski nopealla vastahyökkäyksellä ja Tunden hallittu nosto KPV:n maalivahdin yli sinetöi 1-3 voiton jyväskyläläisille. Maalin jälkeen JJK:lla oli vielä muutama maukas maalintekopaikka kaunistella loppunumeroita mutta ottelun maalit oli nähty.

”Emme päässeet helpolla. Joukkueellamme oli ottelussa kuitenkin niin hyvä ryhti ja moraali että saimme sen mitä haimmekin ottelusta eli täydet kolme pistettä”, JJK:n valmentaja Matti Lahtinen iloitsi joukkueensa hyvää ilmettä.

JJK jatkaa sarjaotteluitaan jo tulevana keskiviikkona kun Harjun Stadionille saapuu rästiotteluun VIFK Vaasasta.

JJK: Salkojärvi, Hannula, Sinisalo (v), Häkkinen J-M., Veijonen, Pulkkinen, Lähitie (39 min Kotamäki), Leppänen, Alhonen (v) (59 min Juntunen), Wusu (80 min Abahassine) ja Kari.

Yleisömäärä: 538 katsojaa.