Uutiset / 2007 / JJK aloittanut pirteästi – KPV parantaa peliään koko ajan

18.05.2007

 

Ykkösen 5. kierros jatkuu sunnuntaina Harjun Stadionilla mielenkiintoisella ottelulla JJK-KPV. JJK odottaa otteluun 1.500 katsojaa ja vauhdikasta kamppailua.

”JJK on aloittanut sarjan pirteästi ja varsinkin kärkipari Wusu ja Kari ja keskuspuolustajat Lehtonen ja Sinisalo ovat tehneet vaikutuksen”, kokenut KPV-luotsi Hannu Touru listaa JJK:n alkukauden onnistujia. ”JJK on energinen ja juoksuvoimainen joukkue”.

”Oman joukkueemme peli paranee hieman hitaammin koska viimeiset vahvistuksemme liittyivät ryhmäämme vasta kauden kynnyksellä ja sisäänajo ottaa aikansa”, Touru jatkaa. ”Sarja on kuitenkin vielä nuori ja kun saamme maalintekoamme kuntoon niin tuloskin on jatkossa parempi”.

JJK:n käskijä Ville Priha uskoo yleisön näkevän sunnuntaina vauhdikkaan ottelun. ”KPV on yksi sarjan vahvimmista joukkueista ja edelleen yksi potentiaalinen nousijakandidaatti. Molemmilla joukkueilla on voitto alla ja itseluottamus sitä kautta kohdallaan”.

”Joukkueet ovat hyvin harjoitelleita, erittäin liikkuvia ja fyysisiä”. Toivotaan että KPV:kin lähtee sunnuntaina rohkeasti hyökkäämään niin näemme hienon kamppailun”, Priha tuumaa.

fcjjk.com