Uutiset / 2007 / JJK Akatemia Pohjoisen kiertueella. Oulussa tasapeli.

09.02.2007

JJK Talenttiakatemia on viikonloppuna Pohjois-Suomessa tuplakierroksella. Perjantaina joukkue kohtasi Ouluhallissa OLS Akatemian ja lauantaina vastassa on Rovaniemen Ounashallissa Kemijoki Akatemian.

Tasapeli Ouluhallissa
JJK Akatemian pohjoisen kiertue alkoi tasapelillä 1-1 (0-1) OLS Akatemiaa vastaan. ”Enissmäinen puoliaika oli meidän hallintaa ja paremmin olisi maalipaikat pitänyt käyttää. Maalimme teki Joni Kivelä (35 min) ja syötön maaliin antoi Khyam Aftab”, ventaja Pertti Kastarinen totesi pelin jälkeen.
”Toisella puoliajalla kotijoukkue pääsi peliin mukaan ja meidän pelistä loppui liike. Syöttöpelimme ontui mutta kolmeen maaliinkin oli hyvät paikat, mutta sorruimme hätäilyyn”, Kastarinen kertasi. Neljä minuuttia ennen loppua OLS tasoitti onnekkaasti loppulukemiksi 1-1.

JJK jatkaa matkaa Rovaniemelle, jossa peli alkaa lauantaina klo 14.00.