Uutiset / 2007 / JJK Akatemia jatkaa ilman tappiota, Seinäjoella tasapeli.

02.02.2007

JJK Akatemia taisteli tasapelin Pohjanmaan vierailulta, vaikka kotijoukkue johtikin toisen puoliajan alussa jo 2-0. TP-Seinäjoki Akatemia meni ensimmäisellä puoliajalla jo kahden minuutin kohdalla kulmapotkun jälkitilanteesta 1-0 johtoon. Puoliaika oli vierasjoukkueen hallintaa, mutta ”kettupaidat” eivät saaneet maalia aikaiseksi edes läpiajoista. Toisen puoliajan alussa (47 min) kotijoukkue siirtyi  2-0 johtoon vapaapotkusta.

Koko joukkueen taistelu toi pisteen.
JJK hallitsi myös toisen puoliajan kenttätapahtumia ja uurastus palkittiin 75 minuutin kohdalla, kun Niko Kautto teki 1-2 kavennuksen Moteza Hafasin loistosyötöstä. Valmentaja Pertti Kastarisen uhkapeli ottelun viimeisellä kymmenellä minuutilla kannatti. Joukkue pelasi kolmella puolustajalla, hakien raivoisasti tasoitusta. Laitapuolustaja Antto Tapaninen oli nostettu kärkeen, ja kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä enää 2 minuuttia, jatkoi Antto maalivahti Niila-Ville Laitisen pitkän avauksen Sampo Ojalalle joka puski pallon maaliin ja  JJK sai kotiin viemiseksi ansaitusti yhden pisteen.

JJK jatkaa lohkon kärjessä.
JJK Akatemia johtaa lohko C:tä kun joukkueella on enää kaksi ottelua jäljellä. Kuudesta ottelusta saldona on viisi voittoa ja tasapeli. Ensi viikonloppuna joukkue matkaa Pohjois-Suomeen tuplapeleihin. Perjantaina 9. helmikuuta joukkue kohtaa Ouluhallissa OLS Akatemian ja seuraavana päivänä on Ounashallissa Rovaniemellä vastassa Kemijoki Akatemia.