Uutiset / 2007 / Harjoituspelit alkoivat – MyPa-JJK 3-1 (1-1)

20.01.2007

JJK aloitti harjoituskauden pelitapahtumat tänään Myllykoskella kun Veikkausliigassa pelaava MyPa isännöi jyväskyläläisryhmää ottelukauden avanneessa kamppailussa. JJK lähti kamppailuun hieman vajaamiehisenä (sivussa Kotamäki, Latikka, Veijonen, Alhonen, Katajamäki, Juntunen ja Pulkkinen) mutta joukkue haastoi myllykoskelaiset mukavasti hyvävauhtisessa ottelussa.

Kari ja Babatunde aktiivisia

MyPa hallitsi hienokseltaan avausjaksoa mutta JJK iski kuitenkin ensin 28. minuutilla. Lassi Lehtonen avasi Tundelle jonka keskitys löysi Tommi Karin. Tommi harhautti yhden puolustajan ja iski JJK:lle 0-1 johdon. MyPa tuli tasoihin 40. minuutilla kun MyPa-hyökkäys eteni oikealta ja keskityksen jälkeen Eetu Muinonen pääsi rauhassa tasoittamaan taukotilanteeksi 1-1. ”Pysyimme jo heti 1. jaksolla hyvin vauhdissa mukana ja maalipaikatkin taisivat olla 2-2”, valmentaja Matti Lahtinen totesi pelin jälkeen. JJK pelasi hyvän toisen jakson vaikka maalit iskikin isäntäjoukkue. 51. minuutilla Wusu ja Kari pääsivät kahdestaan läpi vastassaan enää MyPa-maalivahti. Tunde syötti pelivälineen Tommille joka viimeisteli vierasjohdon. Rajamies liputti kuitenkin lopulta tilanteen paitsioksi. Pari minuuttia myöhemmin Tunde pääsi pyssyttämään 6 metristä mutta MyPa-vahti esti torjunnallaan vierasjohdon. MyPa osoitti kuitenkin kokemuksen merkityksen jakson edetessä. 65. minuutilla Juho Nykänen tykitti 2-1 johtolukemat ja 86. minuutilla Aleksei Kangaskolkka lopulliset numerot 3-1.

”Olimme toisella jaksolla hyviä. meillä oli mm. selvästi enemmän maalipaikkoja ja pelimme oli muutenkin iloista ja energistä”, Lahtinen analysoi. ”MyPa rankaisi joukkuettamme pienistä virheistä. Kokonaisuutena peli oli avauspeliksi oikein hyvä ja lupauksia antava, varsinkin kun emme jääneet jälkeen yhtään myöskään fysiikassa ja kovuudessa”, Lahtinen iloitsi.

JJK: Salkojärvi, J-M. Häkkinen, Lehtonen, Sinisalo, Hannula, Abahassine, Lähitie, A. Miettinen, Järvinen, Kari ja Wusu. Vaihdosta: Karlstedt ja Eräjärvi.