Uutiset / 2007 / Harjoitusottelut nyt paketissa – JJK-GBK 1-1 (1-0)

21.04.2007

JJK päätti harjoituskauden kamppailunsa kolealla Jyskän kentällä kun GBK vieraili ketturyhmän vieraana. Joukkueet kohtaavat pian taas uudestaan kun JJK matkaa Ykkösen 2. kierroksen otteluun Kokkolaan. Kun joukkueet halusivat välttää myös turhat loukkaantumiset sarjan kynnyksellä, joukkueet kamppailivat keskenään maltillisesti. JJK hallitsi ottelua hienokseltaan kaiken aikaa. Pulkkinen-Kari-Wusu -akseli liikkui energisesti ja maalintekopaikkoja syntyi voittoonkin tarvittava määrä. Teemu Pulkkinen teki JJK:n maalin avausjaksolla tyylikkäästi kun hän ohitti GBK-puolustajan ja laukoi pallon tulisesti ja päättäväisesti GBK-maaliin yläriman ja tolpan kautta.

Kuva: Viikingeistä JJK-paitaan siirtynyt Teemu Pulkkinen on löytänyt vahvan pelivireen sarjan kynnyksellä

Juho Luukkonen palasi maalin suulle

Toisella jaksolla JJK jauhoi hyökkäyspeliään tasaisesti kohti GBK-maalia mutta suurin maalinteon innokkuus ja tarkkuus jäi edelleen odottamaan sarjapelejä. Parhaan maalintekopaikan loi Pulkkinen joka hassutti kokkolalaispuolustuksen nopeudellaan ja antamastaan hienosta passista Tommi Karin viimeistely oli löytää GBK-maalin. Kun isännät eivät viimeistelleet toista maalia iski GBK puskumaalilla pelin tasoihin ja näin joukkueiden viimeinen harjoitusottelu tasattiin sopuisasti 1-1 numeroin. Juho Luukkonen palasi JJK:n maalille pitkän poissaolon jälkeen ja näin joukkue pääsee lähtemään alkavaan kauteen kahden tasaisen maalivahdin kanssa.

JJK: Luukkonen, Hannula, Sinisalo, Lehtonen, Latikka, Järvinen (Alhonen), Juntunen, Veijonen, Pulkkinen, Wusu ja Kari (Karlstedt).

fcjjk.com