Uutiset / 2007 / B-nuoret kaatoivat Karhun perjantain Ykkösen kamppailussa

08.09.2007

Viikonloppuna Jyväskylässä pelattavan ison tyttöturnauksen takia JJK:n B-nuoret isännöivät jo perjantai-iltana Ykkösen pohjoislohkon kotiotteluaan kun vastustajaksi saapui Kauhajoen Karhu.

”Menimme vastustajan kävelyvauhtiin mukaan ja oma syöttöpelimme ei kulkenut normaalisti”, JJK-luotsi Matti Silvennoinen tokaisi ottelun jälkeen. ”Saimme kuitenkin sen tärkeimmän eli voiton ja kolme sarjapistettä. Nostan kuitenkin pojille hattua sillä takana oli raskas kouluviikko yökouluineen ja Espanyol-otteluineen”, Silvennoinen mietti.

JJK:n 1-1 tasoituksen iski Morteza Hafaz. Kun vielä Otto Piili viimeisteli pilkulta ja Jermu Vehanen hienosti puskumaalillaan kulmapotkusta siirryttiin tauolle JJK:n 3-1 johdossa. Toisella jaksolla JJK tuhlasi muutaman maukkaan maalintekopaikan mutta Piili viimeisteli vielä kerran ennen Karhun kavennusmaalia ja loppunumeroita 4-2.