Uutiset / 2007 / A-nuorille toinen peräkkäinen vierasvoitto – Haka nurin 0-2 (0-2)

10.08.2007

Tom Nevanpään ja Harri Peräsen valmentama A-nuorten joukkue teki toistamiseen onnistuneen vierasmatkan SM-sarjassa kun jyväskyläläiset matkasivat Valkeakoskelle FC Hakan vieraaksi. Edellisen viikon tuloksellinen Myllykosken matka sai näin hienon jatkon.

JJK ratkaisi Haka-kamppailun jo ensimmäisellä jaksolla kun vieraat iskivät voittoon tarvitut kaksi maalia. Niko Markkula pohjusti 0-1 maalin 5. minuutilla kun tyylikäs hyökkäys päättyi Sampo Ojalan viimeistelemään johtomaaliin. JJK ehti tuhlaamaan rangaistuspotkun 25. minuutilla mutta 45. minuutilla ”ketut” iskivät lopullisen sinetin ottelulle. Niko Kautto vapautti Niko Markkulan ja nopea Markkula iski 0-2 loppunumerot.

”Joukkueemme esitti hyvää ja tasapainoista puolustuspelaamista. Pisteiden tärkeys näkyi ottelussa sillä varoituksia jaettiin runsaasti”, JJK-luotsi Tom Nevampää totesi pelin jälkeen.