Uutiset / 2007 / A-nuoret voitti MyPan 4-1 (1-1)

21.04.2007

JJK:n A-nuoret jatkoivat hyviä esityksiä SM-sarjan kotiavauksessaan Vehkalammella. Varsin kosteissa ja tuulisissa olosuhteissa pelattu ottelu päättyi hyvän toisen puoliajan viimeistelyjen ansiosta 4-1 voittoon.
Kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon Timi Lahden (25 min) rankkarilla. Rankkari tuli, kun Zakaria Abahassine vapautti Niko Markkulan läpiajoon ja MyPan maalivahti Juho Repo joutui rikkomaan Nikoa varoituksen arvoisesti. Vierasjoukkue tasoitti ottelun vain kolmen minuuttia JJK:n johtomaalista kun kotijoukkueen puolustuksen sähläyksen ansiosta Joonas Tanska pääsi laittamaan pallon tyhjään maaliin.

Toisella puoliajalla maalihanat auki
Kotijoukkueella oli jo ensimmäisellä puoliajalla enemmän paikkoja ratkaista ottelu, mutta vasta toisella puoliajalla alkoi tulla onnistumisia. JJK siirtyi 2-1 johtoon kun peliä oli pelattu 53 minuuttia. Khyam Aftabin antaman vapaapotkun puski sisään Timi Lahti ”kuukauden maalin” arvoisesti.
MyPallakin oli omat paikkansa, mutta ne JJK:n puolustuslinja (Kristian Lahtinen-Timi Lahti-Aksa Saukkonen-Matti Kari (Antto Tapaninen) ja maalivahti Sami Myllymäki) hoiti uhrautuvaisella taistelulla.

Vapauttuvan 3-1 (71 min) maalin esityön tekivät puolustusalueella ensin Joni Kivelä ja sitten Khyam Aftab, jonka pitkän syötön taisteli itselleen puolustajan estelyistä huolimatta Niko Kautto. Niko sijoitti pallon ohi MyPa-vahdin. Viimeisen maalin teki Khyam (84 min). Hän sai vapaan maalintekopaikan Antto Tapaniselta, joka teki puolustajan paikalta pitkän nousun läpi kentän.

Kotivoitolla JJK nousi jaetulle toiselle sijalle. Seuraava ottelu on perjantaina 4.5. kun vastustajaksi saapuu FC Haka.

JJK: Myllymäki-Lahtinen-Lahti-Saukkonen-Kari (64 min Kivelä)-Aftab-Janatuinen-Tapaninen-Markkula (78 min Kastarinen)-Kautto-Abahassine.
Vaihdossa: N-V Laitinen-Kinnunen-Sopanen-Suoniemi-Paajanen).