Uutiset / 2006 / Warkaus JK säikäytti jyväskyläläisyleisöä – lopulta 3-3 tasapeli

03.09.2006

JJK ja Warkaus JK tarjosivat erikoisen ja värikkään Kakkosen A-lohkon kärkikamppailun kauden ennätysyleisön (1.241 katsojaa) edessä. JJK siirtyi nopeasti jo 5. minuutin jälkeen 1-0 johtoon kun kulmapotkun jälkitilanteesta Lassi Lehtonen tälläsi viuhuvan vedon varkautelaismaaliin. Tasainen avausjakso päättyi lopulta 1-0 kotijohdossa kun Tommi Karin nosto aivan jakson lopussa ei osunut WJK-maaliin.

JJK menetti otteen täydellisesti

Toinen jakso alkoi täysin Warkaus JK:n hallinnassa. JJK:n peli oli aivan sekaisin ja vieraat hyödynsivät tilanteen. Esa Salmiheimo nyökkäsi 1-1 tasoituksen 52. minuutilla. Kun Salmiheimo täräytti vielä 62. minuutilla 1-2 vierasjohdon vapaapotkusta oli isännillä ”aikalisän paikka”. JJK:n pelin rakentelu ja puolustuspään pelaaminen olivat täysin hukassa ja WJK jatkoi myllytystään. Lopullinen ottelun ratkaisu näytti syntyvän 67. minuutilla kun WJK:n kulmapotku ajautui lopulta JJK-maaliin ohi ihmettelevän JJK-alakerran.

Vaihdoista JJK:lle uusi vaihde

Maalin jälkeen JJK vaihtoi kentälle sekä Ville Himangan että Jouni Juntusen. Juntusen vauhdikas nousu laidaltaan 79. minuutilla johti hyvään keskitykseen josta Aki Katajamäki kavensi päällä tilanteeksi 2-3. 81. minuutilla JJK:n vahva ote toi jo tasoituksen kun Janne Järvisen keskitys löysi Ville Himangan joka häikäilemättä iski puskullaan pallon WJK-maaliin ohi hölmistyneen Ibrahim Banguran. JJK ei pystynyt juonimaan enää kaivattua voittomaalia ja näin pisteet jaettiin 3-3 numeroin.

Yleisömäärä: 1.241 katsojaa

JJK: Luukkonen, Veijonen, Kinnunen, Lehtonen, Hannula, Hakasalo, Järvenpää, Järvinen, Latikka, Katajamäki ja Kari. Vaihdosta: Himanka ja Juntunen.