Uutiset / 2006 / Ville Prihan pommi toi helpotuksen

28.05.2006

 

Pelaajavalmentaja Ville Priha nousi joukkueensa sankariksi kun JJK haki kotivoittoa ja ilmeensä kirkastamista Harjun stadionilla FC Kontua vastaan. Ottelua oli ehditty pelaamaan maaleitta 90 minuuttia kun vasenjalkaisen Prihan tykki heilahti. 32 metristä lähtenyt huikea puolivolley kiertyi vastustamattomasti Kontu-maalin vasempaan ylänurkkaan ja JJK-juhlat olivat valmiit.

JJK paransi selvästi otettaan edelliseen HyPS-kotiotteluun nähden mutta vieläkin pelissä oli omat haasteensa. Hyökkäyksiin lähdöt kestivät vielä ajoittain turhan kauan ja runsaat maalipaikat jättivät vielä parannettavaa. Ensimmäisellä jaksolla parhaat maalintekopaikat tarjoutuivat Prihalle mutta Kontu-maali varjeltui vielä osumilta. Toisella jaksolla JJK vyörytti hyökkäyksiään vielä useammin helsinkiläismaalille mutta niin Zakaria Abahassine kuin Janne Järvinenkin epäonnistuivat läpiajoissaan. Kesken JJK-painostuksen iski myös Kontu vaarallisesti osuen kerran JJK:n maalikehikkoonkin. JJK:n koko joukkueen uurastus palkittiin lopulta Prihan upealla kaukolaukauksella ja kolmella sarjapisteellä ja näin JJK:n asemat vahvistuvat sarjassa ja lopputulos antaa samalla mukavan lähtökohdan seuraavaan otteluun Äänekoskella. JJK odottaa saavansa seuraavan ottelun kokoonpanoon jo myös loukkaantumisista hiljalleen toipuneen Jussi Hakasalon.

JJK: Luukkonen, Latikka, Häkkinen, Lehtonen, Hannula, Veijonen, Järvenpää, Kotamäki, Priha, Järvinen ja Abahassine. Vaihdosta: Uzuner, Katajamäki ja Kinnunen.

fcjjk.com