Uutiset / 2006 / Tahmea kotiavaus toi 1-1 tasapelin

20.05.2006

JJK Jyväskylän kotiavaus Harjulla ei muuttanut kauden alun kurssia sillä kotijoukkueen vaatimaton esitys ja Hyvinkään Palloseuran hyvä peli jättivät isännille paljon parannettavaa. Ensimmäisellä jaksolla molemmilla joukkueilla oli muutama hyvä maalintekopaikka mutta joukkueiden maalivahdit olivat hereillä. JJK siirtyi 1-0 johtoon 15. minuutilla kun Janne Järvinen vapautti Zakaria Abahassinen avopaikkaan ja Sakke nosti pallon hallitusti HyPS-maaliin.

Toinen jakso oli HyPSin hallintaa. JJK:n työnteko loppui täysin ja joukkue jämähti puolustusasemiin ja HyPS hyödynsi tilanteen pisteen arvoisesti. 64. minuutilla Miikka Järvenpää rikkoi HyPS-hyökkääjää josta seurauksena oli Järvenpäälle punainen kortti (toinen varoitus) ja rangaistuspotku. Kalle Helin laittoi pallon maaliin mutta rankkari jouduttiin uusimaan HyPS-pelaajan rajarikkeen takia. Helinin toisen yrityksen JJK-veskari Juho Luukkonen torjui hienosti. HyPS sai toisen jakson hallinnalleen kuitenkin lopulta palkinnon kun joukkueen kapteeni Jukka Lottosen upea kaukolaukaus painui JJK-maaliin ottelun 80. minuutilla.

JJK-luotsi Ville Priha oli tyytymätön ottelun jälkeen. ”Liian moni HyPS:in puolustuslinjaamme lähettämä pallo aiheutti paniikkia alakerrassamme. Myös työnteon ja liikkeen kanssa oli liian paljon ongelmia mitä on hyvin vaikea ymmärtää”.

JJK: Luukkonen, Latikka, Hannula, Lehtonen, Kinnunen, Veijonen, Järvenpää, Katajamäki, Järvinen, Kari ja Abahassine. Vaihdosta; Uzuner, Häkkinen ja Kelonen.