Uutiset / 2006 / Joukkueen tasaisuus ryhmän vahvuus

09.04.2006

 

Viime syksynä JJK Jyväskylän B-nuoret ”jyräsivät” lähes puhtaalla pelillä itsensä tämän kevään SM-karsintasarjaan. Syksy loi hyvän pohjan alkaneelle uudelle harjoitus- ja ottelukaudelle.

Joukkueen päävalmentajana jatkava Pertti Kastarinen on tyyty-väinen harjoituskauteen. ”Joukkueen harjoittelu on edennyt suunnitelmien mukaan ja pelaajat ovat olleet erittäin motivoituneita harjoitteluun”. Ryhmästä on hitsautunut joukkue vaikka pelipaikoista on kova kilpailu. Terve kilpailu vie joukkuetta parhaiten eteenpäin. ”Pelaajat tietävät, että harjoitteluun on sitouduttava ja otteluissa annettava 100 %:n panos, jotta paikka pelaavasta kokoonpanosta löytyy”, Kastarinen toteaa.

Joukkueen vahvuus on 25 kenttäpelaajaa ja kolme maalivahtia. Valmentajilla onkin mukava ongelma. ”Valmennusryhmällä on positiivinen ongelma valita otteluun 18 pelaajaa ja onnistua vielä valitsemaan 11 ”kuumaa” pelaajaa aloituskokoonpanoon”, Kastarinen jatkaa. Tammikuun lopussa joukkue voitti oman tasokkaan Sokos Hotels -turnauksensa Hipposhallissa. Muutenkin harjoitusottelut ovat sujuneet mukavasti. ”Harjoitusottelut ovat menneet tuloksellisesti hyvin, mutta niistä ei pidä vetää liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä”, Kastarinen muistuttaa. ”Harjoitusotteluissa on peluutettu isoa ryhmää vaihtelevilla kokoonpanoilla. Harjoitusotteluiden perusteella useille pelipaikoille löytyy monta hyvää pelaajaa. Joukkueen tasaisuus tulee olemaan meidän joukkueen vahvuus kovassa sekä etukäteen arvioiden todella tasaisessa sarjassa”, Kastarinen tuumaa.

Joukkueen tavoite on olla kevätkierroksen jälkeen 9 parhaan joukkueen joukossa mikä takaa sen että syksylläkin Jyväskylässä pelattaisiin B-nuorten SM-sarjan otteluita.

JJK B-nuoret 2006: Niila-Ville Laitinen, Khyam Aftab, Timo Eirola, Morteza Hafaz, Matti Kari, Niko Kautto, Kristian Lahtinen, Niko Kinnunen, Timi Lahti, Jukka-Pekka Laitinen, Riku Lamberg, Niko Markkula, Sampo Ojala, Otto Piili, Tomi Poutiainen, Sina Salehi, Aku-Jaakko Saukkonen, Veniamin Sykiäinen, Antto Tapaninen, Niilo Torkkell, Markku Haarahiltunen, Teemu Paajanen, Jasin Abahassine, Joni Hiekkataipale, Hannes Vertamo, Patrick Poutiainen ja Miika Nykänen. Tausta: Pertti Kastarinen (päävalmentaja), Matti Silvennoinen (valmentaja), Jaakko Ihanainen (valmentaja), Arttu Ojala (mv-valmentaja) ja Jorma Kinnunen (j.johtaja).

B-nuorten kotiottelut kevät 2006:

La 15.4. JJK – TPS      La 27.5. JJK – TP-Seinäjoki

La 22.4. JJK – TPV      La 18.6. JJK – FC Inter

La 13.5. JJK – Jaro     La 28.6. JJK – KuPS