Uutiset / 2006 / JJK:n tuska jatkuu – jälleen tasapeli!

15.06.2006

JJK:n kannattajilla on tällä hetkellä vaikeat ajat. Vaikka JJK on hävinnyt viimeksi sarjaottelunsa 6.5. ei kahdeksasta peräkkäisestä tappiottomasta ottelusta ole juuri iloa kun ottelu on päättynyt 5 kertaa tasan ja maalin tekemisen tuska on kasvanut JJK-hyökkääjillä liian suureksi. Näin myös illan kamppailussa Helsingissä Ponnistusta vastaan. ”Loimme ottelussa molemmilla jaksoilla 6 avopaikkaa mutta maalin tekemisen kipsi näyttää olevan valtava”, valmennuspäällikkö Matti Lahtinen totesi murheellisena ottelun jälkeen.

JJK siirtyi 0-1 johtoon 56. minuutilla kun Ville Priha pelasi seinän Aki Katajamäen kanssa ja pelaaja-valmentaja siirsi joukkueensa varmasti johtoon. 72. minuutilla JJK-puolustaja Tuomas Latikalle näytettiin punaista kun Latikka kaatoi alimpana miehenä Ponnistus-kärjen. Ponnarit tasoittivat kamppailun 79. minuutilla kun joukkue hyödynsi kulmapotkun onnistuneesti.

JJK päättää kevätkauden tiistaina Harjun kentän 80-vuotisjuhlaottelussa FCV:tä vastaan. Tauko tulee ”ketuille” enemmän kuin tarpeeseen sillä joukkueen on kaivettava tauon aikana esiin aivan toisenlainen tekemisen ilme pysyäkeen mukana erittäin tasaisen sarjan kärkikahinoissa. Samalla valmennus- ja seurajohdolla on tiukka miettimisen paikka miten reagoida hyökkäyspelin ongelmiin.

JJK: Luukkonen, Latikka, Häkkinen, Lehtonen, Hannula, Kotamäki, Järvenpää, Katajamäki, Sauso, Abahassine ja Priha. Vaihdosta: Järvinen, Veijonen ja Kelonen.