Uutiset / 2006 / JJK:n nuorille tasapeli ja tappio

12.08.2006

B-nuorille 1-0 (1-0) tappio nihkeän esityksen jälkeen

JJK:n B-nuoret matkasivat kolmannen kierroksen otteluun Tampereelle TPV:n vieraaksi. ”Ensimmäinen jakso oli joukkueeltamme surkea. Kettulauman sijaan kentällä esiintyi lammaslauma”, Kastarinen ihmetteli pelin jälkeen. ”Toiselle jaksolle tahti muuttui niin että saimme otteen ja lukuisan määrän tilanteita mutta olimme tehottomia 16 metrin alueella. Toivottavasti peli herätti joukkueen ymmärtämään että hölköttelemällä ei SM-sarjassa tule pisteitä”, Kastarinen tuumaili. TPV:n ensimmäisen jakson maali jäi ottelun ainoaksi ja näin JJK koki SM-sarjan ensimmäisen tappionsa 1-0 numeroin.

A-nuoret nousivat 1-1 (0-1) tasapeliin Reipasta vastaan

JJK:n A-nuoret lähtivät kolmanteen kamppailuunsa SM-sarjassa mainioista asemista sillä kauden avauspelit olivat tuoneet 2 voittoa joukkueelle. Ottelun ensimmäiset minuutit taitavaa Lahden Reipasta vastaan lupasivat hyvän ilmeen jatkumista mutta pelin kulku muuttui totaalisesti 15 minuutin jälkeen. Reipas siirtyi 19. minuutilla 0-1 johtoon hienolla puskumaalilla vapaapotkusta. Maalin jälkeen Reippaalle avautui 4 peräkkäistä läpiajoa mutta vieraat tuhrivat kaikki paikkansa ja mahdollisuutensa ratkaista ottelu. Bin Yangin nostaminen keskialueelle toiselle jaksolle toi JJK:lle lisää liikettä ja ”Bini” iskikin itse tasoituksen 1-1 tilanteeksi kovalla laukauksellaan vastapalloon jakson puolivälissä. Sami Myllymäki oli isännistä lopulta parhaiten pelissä mukana ja muutama tärkeä torjunta auttoi ”kettuja” lopulta pisteen saamisessa. ”Lopputulos tuntui lopulta voitolta sillä sen verran huonoja olimme 1. jaksolla”, valmentaja Harri Peränen totesi ottelun jälkeen.