Uutiset / 2006 / JJK:n nuoret tärkeisiin kotivoittoihin

02.09.2007

JJK:n nuorten joukkueet aloittivat JJK:n ”Super-viikonlopun” hienolla tavalla kun sekä B- että A-nuoret voittivat tärkeät 6. kierroksen SM-sarjan ottelunsa Hippoksella. B-nuoret isännöivät Tampereen Ilvestä. JJK hallitsi ottelua hienokseltaan kaiken aikaa ja joukkue pystyi myös tekemään tarvittavat maalit jotta tärkeät sarjapisteet jäivät Jyväskylään. JJK siirtyi 1-0 johtoon heti toisen jakson alussa kun Niilo Torkkell täräytti kauden upeimman maalin 30 metristä Ilves-maalin ylänurkkaan. Lopullisen ratkaisun iski Jukka-Pekka Laitinen joka läpiajon päätteksi nosti ”ketuille” 2-0 numerot.

Sakke iski hattutempun – Jazz nurin 5-0 (3-0)

A-nuoret aloittivat terävästi FC Jazzia vastaan. 10 minuutin jälkeen JJK johti jo 2-0. Avausmaalin teki Zakaria Abahassine irtopallosta. Arash Muridiyazd laukoi isännät 2-0 johtoon pilkulta. Taukonumerot 3-0 sipaisi Sakke hyvällä pääsuistollaan. Toinen jakso eteni hyvin JJK:n kontrollissa ja joukkue kaunisteli loppunumeroiksi 5-0 lukemat Abahassinen kolmannella maalilla ja viime hetken Joni Kivelän onnistumisella.