Uutiset / 2006 / JJK:n B-nuorille vierastasapeli Turussa – TPS-JJK 1-1 (1-1)

05.08.2006

JJK:n B-nuoret matkustivat SM-sarjaottelussaan Turkuun TPS:n vieraaksi. Ottelu pelattiin erittäin huonokuntoisella ja jopa vaarallisella Kupittaan nurmella mikä pakotti joukkueet yksinkertaiseen peliin ja ilmataisteluihin. TPS:n selvä ottelun hallinta ensimmäisen jakson alussa johti 21. minuutilla tehtyyn avausmaaliin ja 1-0 johtoon. Maalin jälkeen hallinta siirtyi vieraille mikä palkittiin 30. minuutilla syntyneellä tasoitusmaalilla. Maalintekijänä oli Morteza Hafaz. Toisella jaksolla peli aaltoili vauhdikkaasti päästä päähän, kuitenkin TPS:n hienoisessa hallinnassa. Kun JJK ei pystynyt myöskään maalintekoon muutamasta vaarallisesta vastahyökkäyksestä komeili tulostaululla lopulta 1-1 loppunumerot.