Uutiset / 2006 / JJK:n B-nuoret päättivät SM-sarjan voittoisasti – Honka nurin 3-2 (1-1)

08.10.2006

Pertti Kastarisen, Matti Silvennoisen ja Jaakko Ihanaisen luotsaama JJK:n B-nuorten joukkue päätti SM-sarjan omalta osaltaan mukavasti sillä päätösottelussa Hippoksen nurmella kellistyi FC Honka maalein 3-2 (1-1). JJK sijoittui sarjassa lopulta hienosti kuudenneksi 17 pisteellä. Honka lähti otteluun terävämmin sarjatilanteestaankin johtuen ja joukkue siirtyikin 0-1 johtoon 23. minuutilla. JJK iski tasoihin 28. minuutilla Niko Kauton maalilla ja tauolle siirryttiin tasatilanteessa.

Laitinen ja Kautto juonivat nopean ratkaisun

JJK tuli toiselle jaksolle tehokkaasti. Niko Kautto riisti 44. minuutilla pallon ja hän vapautti Jukka-Pekka Laitisen läpiajoon ja Laitinen iski maalin kattoon 2-1 kotijohdon. Minuuttia myöhemmin kaksikko junaili komean 3-1 osuman. Laitinen keskitti oikealta ja Kautto puski komeasti pelivälineen Honka-maaliin. Honka ei päässyt enää maalia lähemmäksi ja näin JJK siirtyi talvitauolle voitokkaasti 3-2 numeroin. ”Oli kiva lopettaa kausi voittoon. Olen tyytyväinen joukkueen sijoitukseen. Joukkue selvitti SM-karsinnan ja mitalikaan ei ollut loppujen lopuksi kovin kaukana”, Pertti Kastarinen kertoi taiston tauottua.