Uutiset / 2006 / JJK:n A-nuorille 0-4 kotitappio.

27.08.2006

JJK Jyväskylän A-nuoret kärsivät sunnuntaina 0-4 (0-0) kotitappion Hippoksella
Myllykosken Pallolle. Ensimmäisellä jaksolla kotijoukkue oli selvästi hallitsevampi osapuoli kentällä, mutta palloa ei saatu maaliin edes rankkarista(Arash Muridiyazd, 23 min) ja eikä heti perään Veli-Matti Lapille avauteneesta avoimesta maalinedustilanteesta.

Toisen jakson alussa MyPa siirtyi seitsemässä minuutissa 3-0 johtoon, JJK:n puolustuksen avittamana. Ilkka Juura aloitti maalinteon (53 min), Henri Seppä(56) jatkoi ja vielä neljä minuuttia edellisestä Niko Hänninen (60) lisäsi vierasjohdoksi 3-0, jolloin viimeistään kotijoukkueen selkäranka katkesi.
Kaikki maalit saivat alkunsa läpiajoista joita JJK:n puolustus ei kyennyt tukkimaan. Loppulukemat teki Niko Hänninen (71). JJK:n valmentaja Harri Peränen oli hyvin lyhytsanainen ottelun jälkeen. ”viime viikonlopun Inter- ottelussa tuli aivan samanlaisia virheitä puolustuksellemme”.

Seuraavaksi vastassa Jazz
JJK kohtaa ensi lauantaina kotiottelussa Hippoksella FC Jazzin. Tuohon otteluun pitää kotijoukkueen puolustuksen keksiä uusia juonia. JJK-FC Jazz la 2.9.klo 16.00 Hippos.

JJK:n kokoonpano:
Myllymäki-Janatuinen-Rekola-Hytönen (65`Hyppönen)-Vanhala-Yang-Turunen-Muridiyazd-Västinen (65`Erola, 69`Kastarinen)-Lappi (58`Jokinen)-Kivelä(60`Baranov).