Uutiset / 2006 / JJK:lle tärkeä vierasvoitto Hyvinkäältä – HyPS kaatui 0-2 (0-1)

19.08.2006

Hyvinkäällä pelattiin Kakkosen A-lohkon kärkikamppailu kun JJK:ta isännöi erinomaisen kauden tähän asti pelannut HyPS. JJK lähti otteluun hyvistä asemista sillä ketturyhmällä oli allaan neljä voittoa ja tasapeli. Vieraat pelasivat erinomaisen ensimmäisen puoliajan. ”Hallitsimme ensimmäistä jaksoa täydellisesti ja saimme luotua lähes 10 hyvää maalintekopaikkaa”, JJK:n valmennuspäällikkö Matti Lahtinen ihasteli joukkueensa esitystä ensimmäisen 45 minuuttisen osalta. Avausmaalin iski kapteeni Lassi Lehtonen 4. minuutilla Pekko Kotamäen lähettämästä kulmapotkusta.

Toinen jakso tasaisempi – JJK:lla edelleen hyvät maalintekopaikat

Hyvinkääläiset tulivat toiselle jaksolle hyvin peliin mukaan. Isännät saivat luotua painetta JJK-päätyyn mutta valmista ei kuitenkaan syntynyt. Isäntien hyökätessä myös JJK sai edelleen omat hyvät paikkansa ja ottelu olisi voinut ratketa lopullisesti jo aikaisemminkin. Viimeinen niitti ottelulle iskettiin 87. minuutilla kun Jiri Kelonen vapautti Aki Katajamäen joka viimeisteli loppunumerot vieraille 0-2. JJK:lta puuttuivat ottelusta Ville Priha (nivunen), Tomi Sauso (työeste) ja Tuomas Latikka (vatsatauti).

JJK: Luukkonen, Veijonen, Häkkinen, Lehtonen, Hannula, Järvenpää, Kotamäki (65. min. Kelonen), Hakasalo, Järvinen, Kari (79. min. Abahassine) ja Katajamäki.