Uutiset / 2006 / JJK:lle erittäin tärkeä kotivoitto – Kings kaatui 3-0 (1-0)

06.06.2006

JJK kirkasti ilmettään huomattavasti illan ainoassa A-lohkon kamppailussa kun isäntäjoukkue haki tärkeän kotivoiton tutusta ”kiistakumppanistaan” Kuopion Kingsistä. Vaikka JJK:lla oli allaan jo viiden tappiottoman ottelun putki oli voittokantaan palaaminen erityisen tärkeää ja kun se vielä tapahtui maalijyvän löytymisen kautta jäi illasta maukas jälkimaku.

Kings vaarallinen – Kari tehokas

Kings oli ottelussa totutun vaarallinen. Vierailija dominoi varsinkin ensimmäisen jakson ensimmäistä puolituntista melko selvästi. Nopeat hyökkäykseen lähdöt ja pitkät sivurajaheitot aiheuttivat muutaman vaarallisen hässäkän JJK-maalille mutta isännät selvisivät pahimmasta. jakso tasoittui hiljalleen ja alkusysäyksen illan JJK-juhlalle loi Lassi Lehtonen 38. minuutilla. Lehtosen laukaus 18 metristä löysi reitin Kings-maalin perukoille ja isännät lähtivät tauolle 1-0 johdossa.

Toinen jakso alkoi tasaisissa merkeissä. Pahin Kings-rynnistys oli nähty ja JJK kontrolloi pelin kulkua. Kings sai jakson alkupuolella luotua vielä painetta JJK-maalille onnistumatta kuitenkaan maalinteossa. Kun jakso eteni pidemmälle kääntyi peli lopullisesti isännille. Tommi Kari vaihdettiin kentälle 73. minuutilla ja terävä hyökkääjä iski nopeasti. 75. minuutilla irtopallo ajautui Karille melko pieneen kulmaan ja hyökkääjä iski upealla maalinuoliaisella voittoa enteilleet 2-0 johtonumerot. Kari sijoitti loppunumerot 3-0 84. minuutilla näppärän kuvion päätteeksi kun lopullisen syötön tarjoili Ville Priha.

JJK: Luukkonen, Järvenpää, Lehtonen, Häkkinen, Hannula, Kotamäki, Veijonen, Katajamäki, Abahassine, Järvinen ja Priha. Vaihdosta: Kari ja Kelonen.